Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Bozdağ'dan önemli Esed açıklaması

ZEYTİN DALI HAREKATI

Bugün saat 13.00 itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 651'dir. Bölgedeki son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele kararlı şekilde devam edecektir.

"REJİM HAKKINDAKİ İDDİALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Terör örgütü YPG'nin, rejimle görüştüğü yönündeki haberler medyada yer aldı. Biz de bütün yönleriyle konuyu yakından takip ediyoruz.

"SÖZ KONUSU HABER GERÇEK DIŞIDIR"

Suriye resmi haber ajansı SANA, Suriye rejimine bağlı bazı güçlerin Afrin'e gireceğine dair bir haber geçtiyse de bu haber resmi makamlar tarafından doğrulanmamıştır, gerçek dışıdır, gerçekle alakası yoktur.

"REJİM AFRİN'E ASKER GÖNDERMEDİ, GÖNDERİRSE BU BÜYÜK FELAKETLERE YOL AÇAR"

Güvenlik güçlerimizden gelen bilgilere göre, rejim tarafından bölgeye herhangi bir birlik göndermemiştir.

Suriye rejiminin PYD/YPG terör örgütlerini müdafaa için Afrin'e birlik sevk etme gibi bir düşünceye varması veya bu yönde adım atması, bölge bakımından çok büyük felaketlere yol açar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.