Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Bugün Gazetesi Yazarı Emekli Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı İzmir'de gözaltına alındı!

Bugün Gazetesi Yazarı Emekli Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı İzmir'de gözaltına alındı. Gültekin Avcı'nın Selam Tevhid soruşturması nedeniyle gözaltına alındığı bildirildi. Bugün Gazetesi'nde yazarlık yapan, tutuklu Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı da olan Gültekin Avcı için gözaltı kararı verildi.

BUGÜN Gazetesi yazarı da olan ve aynı zamanda tutuklu Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatlığını yapan Gültekin Avcı, İzmir'de gözaltına alındı. Avcı'nın Selam Tevhid soruşturması nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
Emekli Cumhuriyet savcısı olan, Bugün Gazetesi'nde yazarlık yapan, tutuklu Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı da olan Gültekin Avcı için, selam tevdit soruşturmasından dolayı hakkında gözaltı kararı verildi.

Kararın İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gelmesi üzerine ekipler, Avcı'yı Cuma namazına girdiği sırada yakaladı. Gözaltı haberini, Hidayet Karaca'nın diğer avukatı olan Fikret Duran Twitter'dan duyurdu. Gültekin Avcı'nın işlemlerden sonra soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.