Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Bülbül karakolundan PYD bayrağı indirildi

TSK ve ÖSO, Suriye-Türkiye sınırındaki Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı faaliyetleri kapsamında ilerleyişini sürdürüyor.

PYD PAÇAVRASI İNDİRİLDİ

TSK unsurları Bülbül beldesini PKK ve PYD'li teröristlerden arındırdı ve teröristlere ait olan karakoldaki PYD paçavrasını indirdi.

Bülbül karakolundan PYD bayrağı indirildi

"GİRİLMEZ DENİLEN BÜLBÜL"

TSK, Afrin yakınındaki Bülbül Kasabasını tamamiyle ele geçirdi. Kasabadaki okulun duvarlarında yer Öcalan posterleri vardı.  O posterlerin hepsi indirildi. Türk askeri, "Girilmez denilen Bülbül’deyiz" diyerek, örgütün Afrin’deki izlerini gösterdi.

Bülbül karakolundan PYD bayrağı indirildi

POSTERLER İNDİRİLDİ

Büyük bir moral ile yoluna devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin’in yakınındaki Bülbül Kasabasına kadar geldi. Türk askerlerinin Bülbül’deki bir resmi kurumda yaptıkları incelemede duvarlardaki sözde "Büyük Kürdistan" haritası ve "Abdullah Öcalan"ın posterleri indirildi. Türk komutanın yaptığı keşif anbean cep telefonuna kaydedildi.

Bülbül karakolundan PYD bayrağı indirildi

Özgür Suriye Ordusu mensupları tarafından yapılan kayıtta CHP ve diğer gayri milli unsurların kara propagandasına rağmen askerlerin moralinin yüksek olduğu gözlendi. Türk ordusunun giremeyeceğini söyledikleri Bülbül’ü ele geçirdiklerini belirten komutan, resmi kurumdaki bütün terör örgütü görsellerini temizledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.