Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Bulgar lider: "Avrupa'nın en iyi ordusu..."

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Başkent Sofya'da UAB-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi.

"TÜRKİYE MUAZZAM BİR DEVLETTİR"

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov yaptığı açıklamada, "Türkiye, Avrupa'nın en büyük komşusudur. Avrupa'da en büyük, iyi silahlanmış, iyi eğitilmiş ve her şeyden öte reel savaş eylemlerine katılmış bir orduya sahip, muazzam bir devlettir." dedi.

AVRUPA'DA ERDOĞAN SÖZ KONUSU OLUNCA...

"Komşumuz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan'ın Norveç'teki 40 askerini geri çekerek verdiği mesaj, benim de Avrupa Konseyi toplantılarında uzun zamandır vermiş olduğum ve görmeleri gereken bir mesajdır. Çünkü ortada olayları yorumlama çelişkisi söz konusu. Çünkü Avrupalı liderler, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu olunca onları (Türkiye’yi) tamamen reddediyor. Böylece tarafların arasında bir yakınlaşma yolu kalmıyor." dedi

Bulgar lider: Avrupa'nın en iyi ordusu Türkiye'de

"TÜRKİYE İLE DİYALOG SÜRECİNE SAHİP ÇIKALIM"

"Hele son konseyde onlar, Türkiye'yle her türlü görüşmelerin kesilmesini istemişti. Oysa Türkiye Avrupa'nın en güçlü ordusuna sahip. Türkiye hem NATO hem Avrupa’da stratejik ortak olmalı. Burada ülkenin AB üyeliği söz konusu değil. Ancak biz Türkiye ile diyalog ve anlaşmaların sürecine sahip çıkmalıyız." 

"ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINDAN NE KAZANIYORSUNUZ"

"Bugün Erdoğan'a karşı konuşman kolay. Peki, bundan ne kazanıyorsun? Erdoğan'ın iradesi sayesinde 3 milyon kişi (sığınmacı) Türkiye'de duruyor. Bunlar Almanya'ya ulaşana kadar Bulgaristan ve Yunanistan ne olacak?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.