Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

Bursa'daki saldırısının arkasındaki örgüt
Ulucami bahçesi batı kapısında meydana gelen saldırıda canlı bomba öldü, 13 kişi yaralandı. Bursa'nın kent merkezinde bulunan tarihi Ulu Camii yanında gerçekleşen canlı bomba saldırısı sonrası Emniyet ekipleri teröristin kimliğine belirlemeye çalışıyor.

Emniyet canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristin, terör örgütü DAEŞ militanı olduğunu düşünüyor. Canlı bomba'nın Cumartesi günü Şanlıurfa'dan Bursa'ya gelen kadın bir terörist olduğu üzerinde duruluyor.

VALİ: SALDIRIYI KADIN TERÖRİST GERÇEKLEŞTİRDİ

Saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğinin tespiti için emniyet görevlilerinin çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Vali Karaloğlu, en kısa sürede teröristin kimliği ve örgütü hakkında bilgi sahibi olacaklarını belirtti.

Vali Münir Karaloğlu açıklamasında saldırıyı bir kadın teröristin gerçekleştirdiğini ve cesedenin parçalandığını da açıkladı. 

CAMİ AVLUSUNUN EN KALABALIK OLDUĞU AN

Bursa Ulu Cami'nin bahçe kapısında düzenlenen intihar saldırısında dikkati çeken bir detay daha ortaya çıktı. DAEŞ tarafından gerçekleştirildiği düşünülen saldırı Bursa'nın tanınan iş adamlarından Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu ve bu nedenle 700'ü aşkın vatandaşın olay yerinde olduğu zamanda gerçekleşti.


PKK DA İŞİN İÇİNDE OLABİLİR!

Terör eylemi DAEŞ'i işaret etse de PKK ve DAEŞ'in Türkiye'deki eylemlerde ortak hareket ettiği biliniyor. HDP'li Başkan'ın oğlunun da DAEŞ militanı olma şüphesiyle gözaltına alınması buna işaret ediyor...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.