Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Çağrı Merkezi İş İlanları

Çağrı Merkezi İş İlanları ‘’Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için’’ konuşmalarınızı sistem üzerinde kaydetmeye gerek olmadan, direkt çözüm sunuyoruz… Profesyonel çağrı merkezi çalışanları için seçkin firmalardan iş teklifleri sunuluyor. Eleman Online dijital seçkileriyle her güne özel ve cazip maaş garantileri ile telefon bankacılığı müşteri temsil sisteminden, satış departmanına dek yüzlerce iş kategorisi sunuluyor. İletişimi yüksek, çözüm odaklı ve deneyimli personel alımları, deneyimsiz ve yetiştirilmek üzere personel adayları veya randevu sekreterleri gibi farklı niteliklerde iş ilanları bulunuyor. Hemen değerlendirmek ister misiniz?

Call Center İlanlarında Özel Fırsatlar

Türkiye’nin tüm şehirlerinden ve nitelikli firmalarından avantajlı iş fırsatları güncel olarak sunuluyor. Call center iş ilanları, e-ticaret müşteri destek personeli, çağrı merkezi uzmanı, saha personeli, müşteri temsilcisi, süpervizör- call center gibi farklı pozisyonlara göre binlerce ilan seçeneği, her gün size özel sunuluyor. İş arayanlar için birbirinden farklı niteliklerle sunulan iş olanakları, dijital sistem seçkileriyle sunuluyor.

İş İlanı Başvurusu Nasıl Yapılır?

‘’Hemen Başvur’’ butonu, dijital hızdan hoşlananlar için tasarlanmıştır. Uzun ifadelerden, donanımlı sunumlardan hoşlananlar içinse ‘’Cv oluştur’’ sistemi tasarlanmıştır. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar için özenle hazırlanan elemanonline.com platformu, güncel iş ilanlarına tek tıkla erişim olanağı sunuyor. Pozisyonlara göre iş ilanları kategorisini hemen değerlendirebilir, filtreleme seçeneğini kullanarak istediğiniz kriterlere göre iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Çağrı merkezi iş ilanları kategorisinde bulunan binlerce ilanı; çalışma şeklinize göre, şehir ve ilçenize göre seçebilirsiniz. Tam zamanlı iş ilanları, part time ilanlar, freelance ilanlar, staj ilanları ve dönemsel iş ilanları gibi kategorisel sunumlar yapılıyor. Başvuru yapmak istediğiniz ilanı seçin ve hemen başvur butonuna tıklayarak, ilan niteliklerini ve başvuru seçeneklerini inceleyerek online başvurunuzu oluşturun.

Ücretsiz İş İlanı Oluşturma

Eleman online tam 314 bin üye firma ile Türkiye’nin en kapsamlı sunumlarını yapıyor. Ücretsiz İlan Ver butonuna tıklayarak direkt ilan oluşturabilir, Firma kayıt sistemiyle üyelik oluşturarak dilediğiniz her an ücretsiz ilan yayınlayabilirsiniz. www.elemanonline.com.tr web sitesine tüm dijital platformlardan ve akıllı cihazlardan giriş seçeneği mümkündür. Ekranın üst- sağ kısmında yer alan ‘’Firma’’ sekmesine tıklayarak, ücretsiz kayıt seçeneğinden hemen yararlanabilirsiniz. Şirket bilgilerini oluşturduktan sonra sektör ve iş alanınıza göre ilan oluşturabilir, ücretsiz olarak yayınlayabilirsiniz. Binlerce üye ve on binlerce firmanın bulunduğu dijital sistemde, doğrudan reklam ve tanıtım fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. DB Danışmanlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren Eleman Online, İşkur izniyle 2005’ten bu yana faaliyet göstermektedir.

Eleman Online İletişim

Tüm konularda bilgi almak, soru, görüş ve önerilerinizi iletmek için 0216 410 6600 numaralı telefondan erişim sağlayabilirsiniz. 09:00 ile 18:00 saatleri arasında iletişim sağlayabilir, destek@elemanonline.com.tr mail destek sisteminden dilediğiniz her an erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca online menüden iletişim formunu doldurarak, bilgi alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.