Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu"Türkiye'nin Nabzı" programında 15 Temmuzdarbe girişimi ve eski genelkurmay başkanlarının Meclis Araştırma Komisyonu'na yaptığı açıklamalar tartışıldı.

Gazeteci Can Ataklı, programda 15 Temmuz darbe girişimi sırasında milletin yazdığı kahramanlık destanını aşağılayan ifadeler kullandı.

Ataklı şunları söyledi:

"BİR İKİ NOKTADAN DARBECİLERE UÇ VERİLDİ"

"Son derece beceriksiz bir eylem. O zaman ben şundan şüphelenme hakkını buluyorum kendimde. Bu darbe önceden bastırıldı bitti. Bu darbeyi yapanlar, darbenin emir komuta zinciri içinde olduğunu, genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarının da içinde olduğunu zannediyorlar. Fakat içerde bastırıldı. Sonra "biz bunu bastırdık ama, halka bunu nasıl anlatacağız" denildi. O zaman bir iki noktadan bir uç verelim..."


"MİT MÜSTEŞARI SELA OKUNSUN TALİMATI VERDİ"

"Bazı iktidara yakın arkadaşlar farkında olmadan itirafta bulunuyor. MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay'daki görüşmenin ardından Diyanet İşleri Başkanı ile görüşerek 'Bu gece tüm teşkilat hazırlıklı olsun. Tüm camilerden eş zamanlı olarak sela ve ezan okunacak' talimatı veriyor. Bunu AKP'li arkadaşlar da itiraf ediyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Üzeyir uğuz 7 yıl önce

Bunların, ak parti ve cumhurbaşkanına olan düşmanlığı öyle bir noktaya gelmişki?Ne vatan ne millet umurlarında değil resmen asimile olmuşlar.Bunlarınki muhalif olmakta değil birine sorsanız Türk'ün ve Türkiye'nin en büyük düşmanı kim diye Yunanistan der.gel görki böyle tipler Yunan'ın bile önüne geçmiş.

Avatar
kenan 7 yıl önce

ALLAH sizin gibi hainleri Kahr-u perişan etsin İNŞALLAH. Hainler.