Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Can Dündar darbe girişimine direnen halkı aşağıladı

İngiliz basınının Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkiçn çarpık yayını sürerken, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, İngiliz gazetesinde yayımlanan "Bu Türkiye tarihin en büyük cadı avı" başlıklı yazıda, hükümetin darbe girişimi sonrasında basını baskı altına aldığını öne sürdü. Kapatılan internet sitelerinin, radyoların ve polisin baskın yaptığı gazetelerin FETÖ ile bağlantısına değinmeyen Dündar, operasyonların muhalif sesleri kıstığını iddia etti.

HALKIN DİRENİŞİNİ YOK SAYDI

Darbe gişirminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi halkın camilerden yapılan çağrıyla sokağa çıktığını aktaran Dündar, halkın darbeye direnişini ise sosyal medyada yayılan ve çoğunun yalan olduğu ortaya çıkan iddialara dayanan bir tasvire indirgemeyi seçti.

GETİRİLEN TEKBİRLER AĞRINA GİTMİŞ

Batı'da mevcut korkulara ve önyargılara hitap etmeyi bildiğini gösteren Dündar, tankları durduran vatandaşlardan söz etmezken, "Kalabalıklar askerleri linç ederken Allahü Ekber diye bağırıyordu. Türk bayraklarının yanı sıra yeşil İslam bayraklarını da taşıyarak 'İdam isteriz' diye haykırdılar." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de işkencenin de yeniden başladığını iddia eden Dündar, Avrupa'nın da Türkiye ile işbirliği yapmaktan vazgeçmesi gerektiğini ima etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A 8 yıl önce

OĞLUM GÖTÜN YİYORSA MEMLEKETE GERİ DÖNSENE. ORADAN ATIP TUTMAK KOLAY...

Avatar
Aynur şahin yolal 8 yıl önce

O kadar gözünüz kapalı konuşuyorsunuz ki halk o kurumlar kapanmasa da iflas ettirerek kapanırdı. Sadece bir fark ile halk kimin kime ait olduğunu bilmediği için arada başka kurumlar da zanla yanardı. Kurunun arasıda yaş da yanar. Devlet onları kapatarak diğerlerini korudu.. Kabul etseniz de etmesenizde..

Avatar
Akilli 8 yıl önce

Domuz kökli dundar ....pislik

Avatar
dinçer 8 yıl önce

vatan haini pislik, yatacak yeriniz yok!

Avatar
Metin 8 yıl önce

Keşke senide o halkın arasında görebilseydik,sen yurt dışında bile saklamışsın diyorlar, korkaklar bu memlekette olamaz, sen layık olduğun yerdesin ve ölene kadar orada kal

Avatar
burakk 8 yıl önce

bu adam hainin teki kendi memleketini karalamaktan başka bi b.ka yaramaz afedersiniz. kendini sanatcı zannediyor hırbo.

Avatar
Capanoglu 8 yıl önce

Bu ite uygulayacaksın ilk idamı aslında idam kanunu bir an önce getirilmeli bunların sonunu getirmenin baska bir yolu yok bu tip Mahlukatlarin Sülalesini kazıyıp Ataçaksin