Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Can Dündar'ın FETÖ'ye teslim olduğu an
Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yetki gaspı yaparak verdiği kararla tahliye edilen Can Dündar’ın FETÖ ile bağlantısı ortaya çıkmaya devam ediyor. 2008-2013 yıllarında telefonlarının dinleyen FETÖ’nün özel hayatıyla ilgili şantaj yaptığı Dündar’ın 2009’da İranlı oyuncu Taies Farzan’la yaşadığı ahlaksız görüntüler medyaya servis edilmişti.

Dündar, geçmişte Paralel Yapı’ya mensup polis şefleriyle de görüntülenmişti. 2014 yılının aralık ayında Dündar’ın, FETÖ’cü emniyet müdürü Nazmi Ardıç’la toplantı yaptığı basına yanmıştı. Bu görüşmeden sonra Dündar, 7 Haziran seçimlerinden önce Cumhuriyet gazetesinde ihanet manşetlerini sıralamıştı. 2 yıl boyunca satamadığı  villasını da MİT tırlarını durduran Hamza Celepoğlu’nun avukatına fahiş fiyata sattığı tespit edilmişti.

Dündar’ın, Özellikle 17-25 darbe girişimi öncesinde de planlardan Haberi olduğuna ilişkin yazılar kaleme almıştı. Başsavcıvekili İrfan Fidan, Dündar’ın FETÖ ilişkisini iddianamede, “FETÖ’nün 2013 yılı ekim ve kasım aylarından itibaren kendisine verdiği görev olan 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerini meşru göstermeye çalışmakta” ifadesiyle açıklamıştı. (Star)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.