Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Çanakkale'de telefon dolandırıcılığı! 3 kişi gözaltına alındı!

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde telefon dolandırıcılığına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bugün saat 13.00 sıralarında İnönü Köprüsü üzerinde aradıkları bir kişiden ziynet eşyası ile talep ettikleri bir miktar parayı almak için gelen telefon dolandırıcılığı zanlıları Suriye uyruklu J.M. H.G ve Fas uyruklu kadın D.D. dolandıracakları kişinin dolandırılacağını fark etmesi üzerine olay yerinde kaçtı.

Telefon dolandırıcılığından son anda kurtulan mağdur ise polislere verdiği eşkal doğrultusunda kent merkezinde arama çalışmaları yaptı.

Yapılan sıkı aramanın ardından 3 telefon dolandırıcılığı zanlısı Çanakkale Şehirlerarası Terminali'nde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar J.M. H.G ve D.D. ifadelere alınmak üzere Emniyete getirildi.

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alınan zanlılar yarın (Salı) günü adliyeye sevk edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.