Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

Cani eniştenin yeni numaraları ortaya çıktı! Flaş gelişme

Eşinin 3,5 yaşındaki yeğeninin yüzüne sülfirik asit atarak gündeme gelen 'Kimyasal Enişte'nin çocuğa kafayı çok önceden taktığı anlaşıldı. Geçtiğimiz günlerde, asitli saldırıdan önce çocuğun oyuncağı patladığı ve bu olayla ilgili eniştenin şüpheli olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de cani eniştenin 3,5 yaşındaki Y.K zeka testine gitmesin diye annesinin arabasının tekerleğini patlattığı belirlendi!


İstanbul’un ünlü et lokantası Zinciri Develi Restoran’ın Ataşehir şubesindeki Oyun alanında 3.5 yaşındaki Y.K’ya eniştesi Cihan A. tarafından gerçekleştirilen asitli saldırıyla ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı.

 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, saldırıdan 20 gün önce bir aile toplantısında enişte Cihan A., Y.K.’nın avukat annesi Işıl G.’ye aynı gün kendi oğlunu bilim festivaline götürüp zeka testi yaptıracağını söyledi. Işıl G. de Cihan A.’dan oğlu Y.K.’yı da götürmesini istedi. Ancak Cihan A., festivale gittikten sonra başka bir yere gideceklerini, Y.K.’yı götüremeyeceğini ifade etti. Bunun üzerine Işıl G. de oğlunu kendisinin götüreceğini söyledi.
 
Ancak bu olayın hemen ardından oğluyla birlikte bilim festivaline gitmek için evden ayrılan Işıl G. arabasına yöneldiğinde 4 lastiğinin birden bıçakla patlatıldığını gördü.

 


OYUNCAK ARABA PATLADI 



Saldırının ardından Işıl G., bu olayın da Cihan A. tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini düşündüğünü avukatı aracılığıyla emniyete bildirdi. Işıl G.’nin avukatının da önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili ayrıca suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Bu arada olaya ilişkin ilginç bir ayrıntı da avukat annenin polise verdiği ifadeyle gündeme gelmişti. Annenin, minik çocuğun evinde oynadığı uzaktan kumandalı arabasının bu yaz patladığını ve patlama sonrası yüzüne sirayet eden kimyasal madde nedeniyle çocuğun yüzünün yandığını anlatması o patlamanın da bir saldırı olup olmadığını gündeme getirmişti. Cihan A.’nın mikroişlemci üreten dünyaca ünlü bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyor olması da güvenlik güçlerinin bu yöndeki şüphesini artırmıştı.

 

CİLDİ KENDİNİ YENİLYEBİLİR
 

Bir gözünü kaybeden 3.5 yaşındaki Y.K.’nın yüzünün tanınmaz hale geldiği öğrenildi. Ama Y.K.’nın doktorları umutlu... Doktorların aileye, Y.K.’nın yaşının küçük olması sayesinde cildinin kendisini yenileyerek yanık izlerini kapatabileceğini söylediği öğrenildi. Önceki cumartesi akşamı gerçekleşen olay sonrasında Y.K. bir hafta içerisinde az gören diğer gözünden de 3 ameliyat geçirdi. Tedavisine Dr. Lütfi Kırdar Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edilen Y.K. bu hafta içerisinde bir ameliyat daha geçirecek.

 

SÜLFİRİK ASİT ÇIKTI

 

Öte yandan küçük çocuğa attığı kimyasalın da sülfürük asit olduğu belirlendi. Polisteki ifadesinde 'kıskançlık' nedeniyle saldırıyı yaptığını itiraf eden bilgisayar mühendisi enişte C.A.'nın anlatımları, küçük çocuğu yakmayı nasıl planladığını da ortaya koydu.

 

Milliyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.