Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Çekici araca büyük hasar verdi

Küçükçekmece’de Eray Ucuzal'ın aracı çekiciye düzgün şekilde yüklenemeyince hasar gördü. Duruma tepki gösteren Ucuzal aracının indirilmesini isterken, çekici arızalandı. Ucuzal aracını çevrede çalışma yapan İSKİ'nin forklifti ile indirebildi.

Olay, geçtiğimiz gün Küçükçekmece'de yaşandı. Eray Ucuzal isimli vatandaşın aracını yanlış yere park edildiğini belirten trafik polisi içinde bulunduğu çekici ile aracı çekmek istedi. Çekiciye yüklenen araç yanlış bir şekilde kaldırılınca büyük hasar aldı. Bu sırada aracın yanına gelen sahibi, aracının durumunu görünce gözlerine inanamadı. Ucuzal, durumu çekicide bulunan polise ve çekici görevlisine bildirerek indirilmesini talep etti. Ancak çekici şoföründen “Ne var aracında” yanıtını aldı. Bu duruma sinirlenen Ucuzal, çekici şoförüne aracına bakmasını talep etti.

Çekici şoförü aracın liftinin bozulduğunu, bu yüzden aracı indiremediğini belirtti. Yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşıran Eray Ucuzal'ın aracı yediemin otoparkına çekildi. Burada da araç indirilemeyince Ucuzal çevrede çalışma yapan İSKİ ekiplerinden yardım talep etti. İSKİ ekipleri çalışma yaptıkları forklifti otoparka getirdi. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından araç güçlükle çekicinin üzerinden indirildi. Yaşanan olay sonrasında araçta büyük hasar meydana gelirken, Ucuzal çekici şoförü ve polis memurundan şikayetçi oldu.

“Forklifti ile aracı indirmek zorunda kaldık”

Mağdur Eray Ucuzal, “Arabayı çekmeye çalıştılar ama biz yetiştik çekerlerken, söyledik biz buradayız indirin diye ama maalesef çekicinin lifti bozuldu. Daha öncesinde de bozukmuş, bunu da orada öğrendik, aracı indiremediler. Otoparka gittik beraber, bir saat kadar uğraşıldı ama olmadı. Sonrasında İSKİ bölgede çalışma yapıyordu. İSKİ'den destek aldık, onların forklifti ile aracı indirmek zorunda kaldık. Bu sürede aracımız bayağı bir hasar aldı zaten. Altta karter kapağına kadar yamuldu. Jant ve lastiklerimiz de kullanılamaz durumda. Bununla ilgili bir tutanak talebinde bulunduk. Oradaki memur, amir ve çekici arkadaşlardan bunun talebinde bulunduk. Ancak hepsi 'ne haliniz varsa görün biz bir şey yapamayız yapmakta bizim görevimiz değil' dediler. Biz de süreci savcılığa taşıdık. Hem memur hem de operatör hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bakalım sonucunu bekleyeceğiz, inşallah bu süreç herkese ders olur. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu da bu konuyla ilgili bir genelge yayınlamıştı ancak bu genelgeye uymayan memur arkadaşlar hala var. Sonuç olarak trafiğe engel olan bir noktada olması gerekir aracın ancak bizim durumumuz bu şekilde değildi” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.