Öne Çıkanlar chp komplohaber devlet bahçeli Almanya bahçeli

Çekmeceli Uğur derin dondurucu modelleri
 Soğutma Sistemlerinin Lideri: Uğur Derin Dondurucular

 

Uğur Şirketler Grubu ‘nun amiral gemisi Uğur Soğutma, alanında uzmanlaşan, dünya genelinde örneğine az rastlanır, yerli üretim cihazlar imal eden özel bir markadır.

 

1954 yılında dondurma makineleri üretimi ile faaliyete başlayan Uğur Soğutma; yıllar içinde derin dondurucu, sebil, buz makineleri, meyve suyu soğutucuları ve dondurucu özelliği olan teşhir dolapları gibi farklı cihazlar imal ederek adından sıkça söz ettirmiştir. Firma, ISO 14001 ve ISO 9001 çevre ve kalite yönetim standartlarına paralel olarak hem Ar-Ge merkezi faaliyetleriyle kendini geliştirmiş hem de yenilikçi atılımlar ile sektörün en önemli firmaları arasında yer almıştır.

 

Hem ev hem ticari tip soğutma teknolojileri alanında Türkiye'nin lider firması olan Uğur Soğutma; 300.000 metrekarenin üzerindeki kapalı üretim tesislerinde 6.000 adet/gün ürün imal etmektedir. Markanın başarısı sadece ülke sınırları içinde kalmayıp, ticari ve bireysel kullanıma uygun soğutma cihazlarının, 140’tan fazla ülkeye ihracatını yapmaktadır.

 

Birbirinden Fonksiyonel Uğur Derin Dondurucu Modelleri

 

Günümüz teknolojilerini yakından takip eden Uğur Soğutma, farklı kullanım alanlarına, kişisel ve kurumsal ihtiyaçlara uygun derin dondurucu modelleri imal etmektedir. Sandık tipi ve çekmeceli gibi farklı modelleri bünyesinde bulunduran marka, kullanıcılarına oldukça zengin alternatifler sunuyor. Çevre dostu, sessiz, ergonomik ve A++ gibi yüksek enerji tasarrufu sunan Uğur derin dondurucular, kullanıcıların ihtiyacını en iyi şekilde karşılamayı vadediyor.

 

UCF serisi sandık tipi Uğur derin dondurucu modelleri; dayanıklı gövde yapısı, sade tasarımı, yüksek kaliteli yalıtımı, enerji tasarrufu ve sessiz motor gibi özellikleri ile öne çıkıyor. Dondurucunun tüm yüzeyini aydınlatan kapaktan iç ışıklandırma sistemi sayesinde saklanan gıdalara ulaşım kolaylığı sağlanıyor. Hızlı şoklama özelliği kullanılarak, toplu yüklemelerde özellikle kurban eti veya yaz sebzeleri gibi yiyeceklerin daha kısa sürede dondurulması mümkün oluyor.

 

Sandık tipi üstten kapaklı derin dondurucuların en önemli avantajı; büyük ebatlara sahip et, balık ve saklama poşeti içinde yer alan sebze gibi gıdaların zahmetsizce dondurucu içine yerleştirilebilmesidir. Soğukluk, alttan üste doğru aktarıldığı için kapak açıp kapama durumunda dolap içi ısı dereceleri çok fazla değişmez. Ayrıca, bazı modellerde bulunan tekerlekli ayaklar; derin dondurucuyu istediğiniz zaman farklı bir yere taşıyabilmenizi de kolaylaştırıyor.

 

Çekmeceli Uğur derin dondurucu modelleri, buzdolabını andıran dikey formuyla daha küçükkullanım alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Çoklu saklama gözleri sayesinde, farklı gıdaları birbirinden ayrı bölümlerde saklayabilmeniz için de oldukça idealdir. Et, tavuk ve hazır gıdaları ayrı, sebze ve meyve gibi yiyecekleri ayrı çekmeceler içinde bulundurabilirsiniz. Ayrıca, UDF 6 SLNF serisi no-frost Uğur derin dondurucular, köşeli, simetrik ve şık tasarımları ile ankastre mutfaklarınızın görünümünü daha da güzelleştirecektir. Özellikle 3 çekmeceli model UDF 3 SL tezgâh altı kullanımı ile mutfaklar için tercih edilebilir. Bu model özellikle buzdolaplarının ihtiyaçlara cevap vermediği durumlarda imdada yetişen en hesaplı ve pratik çözümdür.

 

Soğutma sistemleri alanında uzman bir marka olan Uğur Soğutma; yeni teknolojiler, Türkiye çapındaki yaygın servis ağı, yüksek müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yurtiçinde850’nin üzerinde yetkili satış noktasından veya yüzlerce Uğur showroomundan buzdolabı ve derin dondurucu modellerini detaylı olarak inceleyebilir; ihtiyacınıza en uygun ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.