Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, II. Abdülhamit'in 5. kuşan torunu Nilhan Osmanoğlu'na "Kusura bakma bebeğim artık prenses benim!" başlığını taşıyan köşe yazısında, "Kusura bakma bebeğim artık prenses benim. Ayaklar baş oldu, sorma bacım! Galatasaray Adası’nı filan vermeyeceğim size çünkü artık orası bizim kraliyet ailesinin. Dava da açma, kraliyet ailesi kalabalık, 80 milyonuz hangimizle uğraşacaksın?" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Galatasaray adası üzerinde hak talep eden 2. Abdulhamit'in torunu Nilhan Sultan'ı Prof. İlber Ortaylı'ya şikayet etmişti.

Hakan, "İlber Hocam! Şu Nilhan Sultan’a... Ağzını doldurarak... 'Sultan... Cahil sultan... Hele hele cahil sultan' diye atarlanır mısın lütfen?" diye yazmıştı.

CEM KÜÇÜK'TEN GÜLSE BİRSEL VE AHMET HAKAN'A AĞIR ELEŞTİRİ!

Nilhan Osmanoğlu'na destek ise Cem Küçük'ten geldi.

İşte Cem Küçük'ün sözleri;

Bu Gülse Birsel, bu Ahmet Hakan gibi tipler... Osmanlı nefreti buradan geliyor. Bu Gülse Birsel'e... Kimsin lan sen, Osmanlı'ya laf ediyorsun!

Ayakta kalan 2 tane gariban, yok Suada'yı istemiş, böyle bir talebi de yok kızın, bunu 10 yıl önce söylemiş... Öyle bir talebi olmadığını söyledi, yok öyle bir şey yani...

Bilinçaltı Osmanlı'ya küfür etmek. Ben bu Gülse Birsel'in geçmişini iyi bilirim, öğrendim de ne haltlar yediğini...

Bunlar var ya, insan değil ya! Bir tane, iki tane son hanedan kalmış. Gariban insanlar tuğra satıyor, 5 kuruşları yok. Paraları yok, bunlara saldırıyor! Osmanlı nefretinden "evet" dedi diye... 
Kimsin sen Gülse Birsel? Adam mısın, insan mısın sen ya! Bunların var ya, suratına tüküreceksin ya!

Bak samimi söylüyorum ya, Ahmet Hakan denilen o karaktersizin de, bu Gülse Birel'in de yani..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yıldırım güngören 7 yıl önce

ermeninin rumun el konulan mallarını isteme hakkı varsa ve bunların malları iade ediliyorsa osmanoğlu ailesinin mallarını isteme hakkı haydi haydi vardır..

Avatar
mehmet 7 yıl önce

kim olursa olsun, ecdadımıza onların soyundan gelen torunlarına laf edenler. gün gelir bunun hesabını çok ağır öderler siz kimsiniz ki kendinizi ne zannediyorsunuz. haddinizi bileceksiniz! çok konuşmayacaksınız, kendi işinize bakacaksınız. burası saray değil ki siz gibi soytarılara yer verelim.

Avatar
Sema 7 yıl önce

Agzina saglik cem kucuk.osmanlida prenses degil sultan vardi.diplomali cahil gulse birsel!komiklik yapcam diye batirmis kendini avanak kadin