Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber

Cem Küçük'ten yeni suçlamalar! Star yazarı NTV, Şahenk ve AKP'ye yakın isimleri hedef aldı
Star gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında AK Parti'ye yakın isimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “ihanet”ettikleri iddiasıyla çok sert eleştirdi. İbrahim Kiras’ın Vatan’dan neden kovulduğunu da açıklayan Küçük, Ferit Şahenk ve NTV'ye de çok sert suçlamalarda bulundu.

İşte Cem Küçük'ün NTV ile ilgili sözleri;


“7 Haziran’dan bugüne inanamadığım sözleri ve cümleleri duydum özellikle NTV ekranlarında Karaalioğlu ve saz arkadaşlarından. Ferit Şahenk’in NTV’si Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine karşı pusu kurmanın ve sinsi karşıtlığın merkezi haline gelmişti.”
 

MEHMET OCAKTAN VE AKİF BEKİ’YE ÇOK SERT ELEŞTİRİ YAPTI 

Cem Küçük yazısının devamında “Karaalioğlu’nun adamı” diyerek yandaş medyadan kovulan Mehmet Ocaktan’ı hedef aldı. “Karaalioğlu’nun adamı Ocaktan açık açık doğal olarak Cumhurbaşkanımızın en yakınları olan Erdoğan Ailesi’nin bu sonuçlara yol açtığını demeye getirdi ekranlarda... Bu söylemi yaygınlaştırdılar ve adeta Cumhurbaşkanımız ve ailesi 7 Haziran’dan sonraki her gün linç edildi. AK Parti’den başka hiçbir ismin üzerine gidilmiyordu. Varsa yoksa Erdoğan ve ailesi topa tutuluyordu” şeklinde yazdı.

Cem Küçük,Akif Beki için de şu ifadeleri kullandı; “Akif Beki daha önce her türlü yalakalık yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok önemsediği “üst akıl ve faiz lobisi” gibi kavramlarla dalga geçen kaç tane yazı yazdı. Oysa 7 Haziran öncesi uçakta Erdoğan’ın her dediğine kafa sallıyordu. 7 Haziran’da Erdoğan’ın tökezlediğini ve bir daha da ayağa kalkamayacağını düşündüler ve tam anlamıyla Erdoğan’ı arkadan hançerlediler. Bu açıkça bir ihanetti.”

İBRAHİM KİRAS’IN NASIL KOVULDUĞUNU AÇIKLADI

Cem Küçük yazısının son bölümünde İbrahim Kiras’ın Vatan gazetesinden nasıl kovulduğunu da yazdı. “Karaalioğlu’nun baş adamı İbrahim Kiras” diye yazan Cem Küçük, “Kiras küfrettiği insanlar sayesinde bir gazeteye daha yerleştirildi. Ama Kiras ihanet sürecine devam etti ve son olarak FETÖ’ye destek tweet’leri bile atacak kadar savruldu. Ülkesine bağlı bir adam olan Erdoğan Demirören de elbette gereğini yaptı bu skandal tavra karşı.” şeklinde ifadeler kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.