Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral gülen cemaati zekeriya atak

Cem Küçük'ün üzeri tamamen çizildi mi?
Cem Küçük, hafta içi hergün Ersoy Dede ile birlikte 24 TV'de yaptıkları Günün Manşeti programına bugün çıkmadı. Ersoy Dede bugün programı Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'le sundu.




Sosyal medyadan "Cem Küçük yayında neden yok?" tepkileri gelirken, Cem Küçük'ün bugün programa çıkmaması akıllara "tasfiye mi oluyor?" sorularını getirdi. 


Gazeteciler.com'un edindiği bilgilere göre,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın S. Arabistan gezisinde listede adı olmasına rağmen üstü çizilerek, uçağa alınmayan Cem Küçük için tasfiye süreci başlamış olabilir" denildi. 


Cem Küçük'ün 17-25 Aralık süreci ile ilgili Samsun'da verdiği konferansta söyledikleri tepkilere neden olmuştu. Bu sözlerin içeride de rahatsızlık yarattığı ve Ethem Sancak'a kadar ulaştığı biliniyor. 


Cem Küçük'ün bugün yayına çıkmaması ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Gazeteciler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.