Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Cemaatçi Sevgi Akarçeşme Brüksel'e kaçmıştı!

Today's Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme, gazeteye kayyum atandıktan 2 gün sonra ayrıldığını ve bir panele katılmak için Brüksel'e gittiğini duyurmuştu. Akarçeşme bir gün sonra da dönmeyi düşünmediğini açıklamıştı.

TÜRKİYE'DE CAN GÜVENLİĞİM YOK, DÖNMEYECEĞİM

Dün akşam Rusya'nın Sesi radyosuna bağlanan Akarçeşme, Brüksel'e geldiğini ve Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi. Akarçeşme, Türkiye'nin artık terörle ve özgürlük ile demokrasi karşıtlığı ile anılan bir ülke olduğunu belirtti ve "Bir süre dönmeyi düşünmüyorum çünkü Türkiye'de özgürlük de yok güvenlik de" dedi. Hakkında açılan davaları da hatırlatan Akarçeşme "Türkiye'de güvenliğimiz yok, ailem benim için endişeleniyordu. Bırakın düşünce özgürlüğünü artık can güvenliğimiz bile yok" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nezih batgün 8 yıl önce

çok doğru söylemiş ve doğrusunu yapmış çünkü brükselde pkk çadırı polis korumasında olduğundan girsin o da çadıra baksın keyfine polis 24 saat koruyor zaten ayrıca fehriye de ona arkadaş olur canı sıkılmaz