Öne Çıkanlar rusya haber abd EKREM İNCEL paris katliamı

Cenevre krizi büyüyor!

Dün akşam saatlerinde ise bir TV kanalında açıklama yapan Müslim, Suriye'deki iç savaşa siyasi çözüm bulmak için yapılacak olan Cenevre toplantısına PYD olarak davet almadıklarını açıkladı.

PYD'nin de içinde yer aldığı Demokratik Suriye Meclisi'nin Eş Başkanı Heysem Menna'nın ise davet aldığı biliniyor.

Salih Müslim, Demokratik Suriye Meclisi'nin Heysem Menna dışındaki diğer Eş Başkanı ve PYD'ye yakınlığı ile bilinen İlham Ahmed'in ise kendisine “Siz olmadan biz de gitmeyiz” dediğini aktardı.

Eş Başkan Eş Başkanı Heysem Menna'dan da böyle bir açıklama geldi. Reuters'a konuşan Menna, "Ya arkadaşlarımla beraber gideceğim ya da gitmeyeceğim" dedi.

RUSYA ELEŞTİRİLERİNE SERT ÇIKTI

Menna, kendilerinin Rus delegasyonu olarak adlandırılmasına da karşı çıktı, "Rus heyetinin bir parçası olmaya hazır değilim. Kendi heyetimizi oluşturma hakkımız var" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

müslüm domuzunun kimliği yok nasıl pasaport aldı bilinmiyor suriye kürtlere kimlik vermemişti benim bildipğim