Öne Çıkanlar trakya tahir elçi ölüm anı devülasyon manat bağımsız devletler topluluğu

CHP binasını CHP'li kundaklamış!

Dün gece saatlerinde CHP Kayseri Hacılar İlçe Başkanlığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmış ve büyük çapta maddi hasara yol açmıştı...

KAMERA KAYITLARI YAKALATTI

CHP İlçe Başkanlığını kundaklayan şüpheli, çevredeki iş yerlerine yazılar da yazmıştı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü saldırının ardından hemen harekete geçti. Elde ettikleri kamera görüntülerinden yola çıkan polisler şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

CHP'Lİ ÇIKTI

Zanlı 24 yaşındaki N.A.’nın çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu, babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP’nin sandık müşahidi olduğu ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU’NU SEVMEDİĞİ İÇİN...

Benzin istasyonundan 5 litre benzin alarak kundaklama olayını gerçekleştiren N.A.’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutumlarını beğenmediği ve bu tutumlara karşılık binayı kundakladığını itiraf etti. Gözaltındaki N.A. hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor... 

AK PARTİ'Yİ SUÇLAMIŞLARDI....

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile birlikte CHP binası önüne gelerek basın açıklaması yapan Torun, “Bu basite alınacak bir olay değil. 2-3 tane çapulcunun gelip yanıcı bir madde atarak ilçe binamızı yakma olayı değildir. Bu her yerde kullanıldıkları öfke dilinin bir yansımasıdır. Bu sokaktaki insanı tahrik ederek, ayrıştırarak, ötekileştirerek kullandıkları dilin bir yansımasıdır” dedi.


Saldırının ardından CHP'liler 4 bir koldan taaruz başlatıp Ak Parti'yi suçlamışlardı ama gerçek çok farklı çıktı...





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hsn 7 yıl önce

Vatan hainisiniz..kaos yaratmak icin kendi partilinizi kullanarak kendinizi peskes cekiyosunuz.Allah im en kisa zamanda belanizi versin insAllah.