Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

CHP'de taht oyunları!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağan kurultay öncesinde koltuğunu sağlama almak için harekete geçti.

Partide kendisine rakip olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi takın takibe alan Kılıçdaroğlu, parti içerisinde yeni biz dizayn çalışmasına hazırlanıyor.

21 İL BAŞKANINA YAKIN TAKİP

Muharrem İnce'ye yakın 21 il başkanının yerine yeni isimleri atamayı planlayan CHP Lideri, yeni belediye başkan adayı konusunda da çalışmalarına hız verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gözü Muharrem İnce'nin üzerinde

BELEDİYE BAŞKANLIĞI OYUNU

Muharrem İnce'nin belediye başkanı adayı olarak gösterilerek siyasetin dışında bırakma planlarının yapıldığı da ifade edilirken; CHP'li vekil, bu yaklaşıma sıcak bakmadığını ifade etmişti.

GENEL BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

CHP Yalova Milletvekili İnce, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında CHP'yi ve Türkiye'yi yönetmeyi hedeflediğini tekrar açıklamıştı.


KILIÇDAROĞLU'NU YUHALATMIŞTI

CHP'nin 16 Nisan'da yaşadığı referandum hezimeti sonrası CHP'liler Kılıçdaroğlu'nun genel merkezinde önünde yuhalamıştı. Protestoyu organize eden kişinin de CHP başkanlığına oynayan Muharrem İnce olduğu tahminleri ileri sürülmüştü.

MUHARREM İNCE KİMDİR?
 


Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova'nın Elmalık köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Uludağ Üniversitesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre öğretmen olarak çalıştı. Bunun yanında Yalovaspor'da basın sözcülüğü ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nde  il başkanlığı görevinde bulundu. Daha sonra siyasete atılarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. 2002, 2007, 2011 ile 2015 yıllarında yapılan Türkiye genel seçimlerinde de Yalova milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdi. 24. dönemde de Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi Türk Grubu üyesi oldu. Öte yandan İnce, 18 Ağustos 2014 tarihinde grup başkanvekilliğinden istifa ederek yapılacak kurultayda genel başkanlığa aday olacağını açıklamıştır. Fakat yapılan oylamada partinin yeni genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.