Öne Çıkanlar türkiye ışid terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

CHP'den 23 Nisan'da çocukları kullandılar!
CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ve diğer CHP’liler 23 Nisan törenlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin sunulmasının ardından anıta CHP İl Başkanlığı çelenk bıraktı.

ÇOCUKLARA PROTESTO DÖVİZLERİ TAŞITTILAR

Törene CHP’lilerle birlikte katılan bazı çocuklar da, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı ve üzerlerinde; ’23 Nisan’ı kutlayacağım bana ne’, ’23 Nisan’a anamı da aldım geldim’, ‘Cumhuriyetin çocuklarına yasak işlemez’ yazılı dövizler taşıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
add 8 yıl önce

CHP az birşey zeka bebişim

Avatar
mustafa AKPınar 8 yıl önce

Kimileri sadece kutlamalarla mesgul olurken kimileride memleketi nakıs gibi islemekle mesguller!en son icraat Osmangazi de 'kutlamacilara' kapak olsun...

Avatar
supermen 8 yıl önce

Gercekleri tutuyor cocuklar cok mu sasirdiniz?

Avatar
supermen 8 yıl önce

Gercekleri tutuyor cocuklar cok mu sasirdiniz?

Avatar
supermen 8 yıl önce

Gercekleri tutuyor cocuklar cok mu sasirdiniz?

Avatar
Uğur 8 yıl önce

Buda bir çocuk istismarı siyaseti büyükler yapmalı

Avatar
Kanacaa.. 8 yıl önce

Chp yillardir cocuklari kullaniyor bu ilk deyilki ...sasirmadim kii..

Avatar
Kadir Özçelik 8 yıl önce

Ben bu ülkede neyin ne zaman nasıl gelisecegini anlam veremedim çünkü birileri cocuklari birileri dini birileri mezhepleri kisacasi işlerine nasıl gelirse istedikleri gibi biz insanlari resmen kendi çıkarları için kullanıyorlar bizde Aval aval bakıyoruz.isimiz cok zooooorrr