Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

CHP Gazetesi'nden skandal EREN manşeti

Yurt Gazetesi bugünkü sayısında sürmanşetten verdiği Eren Bülbül haberiyle vicdanları kanattı. Kayda değer hiçbir iddia ve belgenin olmadığı habere büyük harflerle "EREN PARA İÇİN Mİ ÖLDÜ?" manşetini atan Yurt Gazetesi Maçka Köprüyanı muhtarıyla yapılmış bir röportajı okurlarına sundu. Ancak röportajın içerisinde Eren Bülbül'ün hainlerin yerini para için bildirdiğine ilişkin hiçbir belge ve açıklama olmadığını görenler oluşturulmak istenen algıya anlam veremedi.

MUHTAR SADECE "BENDEN 2 KİŞİ İSTEDİLER KİMSE KABUL ETMEDİ" DEDİ

Haberin içerisinde mahalle muhtarının sadece askerlerin bölgeyi iyi bilen 2 kişi istediklerini ancak bunu kimsenin kabul etmediğini söylemesine rağmen YURT editörleri "EREN PARA İÇİN Mİ ÖLDÜ?" başlığını atmaktan çekinmedi.

İşte o manşet:

Aktüel.com.tr yazarı İdris Kardaş'ın bugünkü yazısından bu konuya yer ayırdı;

ÜLKESİNİ SEVMEK ONLAR İÇİN HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR!

"Eren para için mi öldü?" diye manşet atmış Yurt Gazetesi.

Hayata, kendilerine, ülkelerine, ailelerine, insanlara, çocuklara, yaşlılara, kadınlara, çiçeklere, ağaçlara, hayvanlara nasıl baktıklarını ele veriyorlar aslında. Bu hayat, hırs ve paradan ibaret olanlar için. Ülkesini sevmek, ailesini sevmek, çocukları sevmek, hayvanları sevmek bir şey ifade etmiyor ne yazık ki onlara.

BU BAŞLIĞI ATAN YURT GAZETESİ YÜREĞİNDE VİCDAN TAŞIYOR MU?

15 yaşında ve dünyalar güzeli bir çocuğun teröristler tarafından öldürülmesi sonrası bu başlığı atanlar, ne yazık ki kendilerini sorgulamak durumundalar. Acaba bizde insaniyet namına bir şey var mı? Acaba hala yüreğimizin bir yerlerinde vicdan taşıyor muyuz? Terörü meşrulaştırmak için atmadıkları takla kalmadı. Katillerin silikleşmesi, terör örgütlerinin adının anılmaması ve ölümlerin meşrulaştırılması için bir yol bulabilir miyiz diye, vicdan olmayan yüreklerinden beyin damarlarına sonuna kadar kan pompalıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

İçerideki hainleri yok etmedikçe, ne yapılsa çok zor, hatta bazen imkansız olur. Dünyaya kafa tutmuş milletler, önce içlerindeki hainler ile sonra düşmanla savaşmaya başlamıştır.