Öne Çıkanlar METİN UCA DHKP-C Akkuyu eray ucuzal barbaros şansaş

CHP heyetinden HDP’li belediyeye ziyaret

İncelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP PM Üyesi Alper Keten, CHP İl Başkanı Mehmet Kurkçu ile yönetim kurulu üyeleri, Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya’yı ziyaret etti.

Görüşme sırasında komik anlar yaşandı. İki partinin temsilcileri "ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı beraber hareket etme" kararı aldı.

"ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR"

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ da, "Ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Birlikte yaşamayı, eşit yurttaşlık temelinde yaşama iradesini öğrenmeliyiz. Birlikte yaşama iradesini çok güçlü bir şekilde, her yerde göstermeliyiz. Evet, bölgede bir sorun var ama ülkenin tamamında bir sorun var. Hukuk tanımayan, yargı tanımayan keyfi bir şekilde ülkeyi yönetmek isteyen bir anlayış var" açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da, "Ülkenin bu duruma neden geldiğini hepimizin konuşması ve tartışması gerekiyor. Ülkeye barışın gelmesi için çaba içerisinde olmamız gerekiyor" dedi. 


“PARLAMENTO HERKESE LAZIM”

Bir konuşmada CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce yaptı; "Parlamentonun onurunu kim kırıyor, kim işlevsiz hale getiriyor. Onu sormamız lazım. Meclis televizyonunu yasaklıyorsun, soru önergelerine cevap vermiyorsun, Sayıştay raporlarını meclise göndermiyorsun. AKP parlamentonun onurunu kırıyor, onu küçültüyor, aşağılıyor. Bu parlamento işlevini yitiriyor ama AKP bunu bilinçli bir şekilde yapıyor. Önce parlamentoyu yerin dibine sokuyor, aşağılıyor, küçümsüyor, işlevsiz hale getiriyor, sonra diyor ki ’bakın sistem tıkandı, gelin başkanlık sistemini kuralım’. Burada bir oyun, bir dümen var" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat murat 8 yıl önce

Yemin ederim siz bu memlekete şaka olsun diye gönderilmiş ital siyayetciler gibisiniz. Ne kullanıyorsunuz, neyin kafasını bu. Kusura bakmayın ama kendi seçmenleriniz bile artık Size inanmıyor.Yeter TÜRKİYE'yeli olun artık, yoksa Size oy verenler Size gereken dersi verecekler. O gün geldiğinde şaşırmayın sakın.

Avatar
kursat 8 yıl önce

chpkk hdpkk akpkk