Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

CHP'li belediye başkanı, gazetecinin boğazını sıktı
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ Balediyesi’ni eleştiren ve Başkan Albayrak ile tartışan gazetecinin boğazını sıktı.

Olay Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kuruluşunun 2’nci yılında Çorlu ilçesinde bir otelde kahvaltılı basın toplantısında yaşandı. Toplantıya, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile Tekirdağ’da görev yapan gazeteciler katıldı.


Soru cevap bölümünde Trakya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nijat Ayvaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin tutumunun şeffaf olmadığını belirterek halkın parasının boş yere harcandığını söyledi. Bunun üzerine Başkan Albayrak da iddiaya cevap vermeden toplantıyı noktaladı. 

BOĞAZINA SARILDI!






Başkan Kadir Albayrak’ın salondan çıkışı sırasında Nijat Ayvaz yanına gelerek tartışmaya başladı. Bu sırada Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da, Gazeteci Ayvaz’a tepki gösterip boğazını sıktı. Ayvaz olay sırasında şunları söyledi “Sayın Başkan bunu yapamazsınız. Basına baskı kuramazsınız. Basının yakasına yapışamazsınız. Utanacaksınız” diyerek tepkisini dile getirdi. 

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Diğer gazeteciler de toplantının soru kabul edilmeden bitirilmesinetepki gösterdi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İyi 3 8 yıl önce

1p ,