Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

CHP'li Erdem'in para kaynağı neresi?
Karşı Gazetesi’ne yönelik soruşturma kapsamında ortaya çıkan teknik takip konuşmaları Erdem’i bir kez daha ele verdi. Gazetenin Eski Genel Yayın Yönetmeni olan Erdem ile D.Z. arasında ‘İki kişi bunu bir yerde kessin’ şeklinde adı geçen Ş.Ö., AKŞAM’a konuştu. 

Ekonomik sıkıntıları vardı 

Ş.Ö. Erdem’in gezi olayları öncesinde kiraladığı iş yerinin sahibi. Aynı zamanda bir seyahat şirketinin acentalığını yapan Ş.Ö. Erdem’in insanları kandırarak milletvekili olduğunu söylüyor. Ş.Ö. 25-30 yıldır CHP’nin içinde olduğunu belirterek “Ben Eren Erdem’i Gezi parkı olaylarından önce tanıyordum. Dükanımı kiralamıştı. Dükkânda dış cephe işleriyle uğraştığını aynı zamanda kitap yazdığını söylüyordu. Ama hiçbir faaliyeti yoktu. Çok ciddi ekonomik sıkıntıları vardı. Kendisi sürekli hayal aleminde geziyordu” açıklamalarında bulundu.
 
DİNİ BİLGİSİ YOKTUR 

Ş.Ö. konuşması şöyle sürdürdü, “Derken bir gün kendisini televizyonlarda gördüm. Erdem’in en çok dini istismar yapmasından dolayı rahatsızdım. Sonra bir gün ön seçimde CHP’den milletvekili adayı olduğunu gördüm. Ulusal bir gazetede yayınlanan “Allahperest sosyalist aday” haberine de bakıldığında kendisinin nasıl bir istismar içinde olduğu açıkça görülüyor. Bir takım cemaatlere göndermeler yapıyordu. Oradan bir takım maddi destekler alıyor. Ben bunu sorguladım. Dedim ki ‘Arkadaşlar bu adam böyle böyledir. Bu adamın arka bahçesi kim? Bunu kim finanse ediyor?’” Ş.Ö. ayrıca, “Kendisinin Fetullahçı olmadığını ama Fetullahçıların onu kullandığını düşünüyorum. Genel Başkanımız Eren Erdem’i tanımazdı” diye konuştu.
Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.