Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

CHP'li Kaftancıoğlu: "Mustafa Kemal'in askeri değiliz"

Canan Kaftancıoğlu,  “CHP sosyal demokrasinin önündeki en büyük engeldir, kapatılmalıdır” demişti. Kaftancıoğlu ayrıca HDP'ye yakın bulan isimler arasında gösteriliyor

Çılgın Türklerin yazarı Turgut Özakman’ın icadı olan ”Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sözü bugün CHP’nin hemen her mitinginde en çok atılan slogandır.

İlk olarak CHP eski PM üyesi Umut Akdoğan’ın ”Mustafa Kemal’in yurttaşlarıyız” diyelim çıkışı ile bir dönem CHP‘de ”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganına karşı alerji belirmişti. Ancak Akdoğan CHP gençliğinden büyük tepkiler alınca daha sonra kendisi bir çok etkinlikte ”Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atmıştı.

İşte Canan Kaftancıoğlu’nun tepki çeken o paylaşımlar…

 


 


CHP, İSTANBUL'U BÖYLE Mİ KAZANACAK

Ancak Canan Kaftancıoğlu, İstanbulluları kucaklayacak söylemlerinden çok, sözde Ermeni soykırımını tanıdığı, Gezi olaylarındaki saldırgan tutumu ve Atatürkçülerin tepkisini çekecek açıklamalarıyla öne çıkmıştı.

CHP'li Kaftancıoğlu: Mustafa Kemal'in askeri değil yoldaşıyız CHP'li Kaftancıoğlu: Mustafa Kemal'in askeri değil yoldaşıyız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.