Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

CHP'li sapık tutuklandı

CHP'nin kurultayı için Kuşadası’ndan Ankara’ya giden partilileri taşıyan otobüste 14 yaşındaki bir erkek çocuğu taciz ettiği iddiasıyla aranan CHP Kuşadası ilçe yöneticisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bakanlık soruşturma açtı

Yapılan incelemenin ardından savcılık, ifadeye gelmeyen M.Y. hakkında yakalama kararı çıkardı. Kuşadası’nda evine yapılan baskında bulunamayan M.Y. için teknik takip başlatan Afyonkarahisar polisi, zanlının Denizli il sınırları içerisinde bir otobüsle seyahat ettiğini belirledi.

Otobüsü Denizli’de durduran polis ekipleri, M.Y'yi yakalayarak Dinar’a getirdi. M.Y., tutuklanarak Dinar Cezaevine konuldu.

CHP Aydın İl Başkanı Çankır: “Konuyu yakından takip ediyoruz” 

Cinsel taciz skandalını yakından takip ettiklerini belirten CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Konuyu yakından takip ediyoruz. Ortada bir iddia var. Tedbir amaçlı adı geçen kişiyi ihraç ettik. Genel Merkezin talimatı doğrultusunda da 3 kişilik soruşturma heyeti oluşturduk ve soruşturma heyetimiz çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.