Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

CHP'li vekil katledilen Helin'i siyasetine alet etti

CHP İstanbul milletvekili Barış Yarkadaş twitter hesabından yine 'pes' dedirten bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Pendik’te okul çıkışında eski erkek arkadaşı Mustafa Yetkin tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybeden Helin Palandöken’i siyasetine alet etti.

SKANDAL PAYLAŞIM!

CHP’li Yarkadaş 17 yaşındaki Helin’in ölümünden skandal bir şekilde hükümeti sorumlu tuttu. Yaptığı paylaşımda ‘Helin'in katilinin suç ortakları, kadınları öldürmeyi teşvik eden siyaset tarzıdır.’ diyen CHP'li vekil büyük tepki topladı.

KILIÇDAROĞLU GİBİ

CHP’li vekilin bu paylaşımı, salı günkü grup konuşmasında önce İdlip operasyonuna destek veren sonra da ''İdlip’ten gelecek her şehidin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır'' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu gibi her olayın ardından 'siyasi rant elde etme' çabası şeklinde yorumlandı.

İşte Yarkadaş’ın tepki çeken o skandal paylaşımı;

 

HELİN’İ ESKİ ARKADAŞI KATLETTİ

İstanbul Pendik’te lise öğrencisi Helin Palandöken, okul çıkışında eski erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle silahlı saldırıya uğramış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayda Helin’in 2 arkadaşı da yaralanmıştı. 17 yaşındaki Helin, bugün Tuzla’daki cemevinde düzenlenen cenaze töreninin ardından annesi Saadet Palandöken’in yanına defnedildi.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.