Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

CHP'li vekil teröristleri şehit ilan etti

CHP’nin Kadın Kolları 13. Olağan Kongresi'ne CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan’ın skandal açıklamaları damga vurdu.

KATİL SÜRÜLERİNE ARKA ÇIKTI 

Güneş'in haberine göre; Sarıhan kongrede yaptığı konuşmada, PKK terör örgütünün Suriye kolu olan ve Afrin’i işgal eden PYD/YPG’li katil sürülerine arka çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu güçlerince etkisiz hale getirilen PYD’li teröristleri ‘şehit’ ilan eden CHP’li vekil, Zeytin Dalı Harekatı’nı hedef alıp “Çocuklarımız gerçek olmayan iddialarla bir bir şehit ediliyor” ifadesini kullandı. Afrin’de Mehmetçik’e kurşun sıkan teröristlere ‘çocuğum’, leşlerine de ‘şehit’ diyen Sarıhan’a tepki yağdı.

ÖRGÜTÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENDİ 

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan’ın skandalı ilk değil. Sicili kabarık olan Sarıhan, daha önce de TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde askerimizi şehit eden teröristler için ‘eylemci’ ifadesini kullanmıştı. Bununla da yetinmeyen Sarıhan, Kandil’in siyasi uzantısı HDP’yle birlikte ‘katil devlet’ raporu hazırlamaya kalktı. CHP’li vekil Sarıhan, örgütün yayın organlarını savundu, hainlerin avukatlığına soyundu. Teröristlere destek ziyaretinde bulunan Sarıhan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya da sahip çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.