Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

CHP'li vekil ülkesini yerden yere vurdu

CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayın yapan El Arabiya televizyonunun canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye ile Avrupa arasında gerilen ilişkiler hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP'li vekil, ülkesinden dert yandı.

ERDOĞAN'DAN SIKINTILIYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminin demokrat olmadığını ifade eden CHP'li vekil, bu konuta büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

CHP'li Öztürk Yılmaz ülkesini yerden yere vurdu

"TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ YOK"

CHP'li Öztürk Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Biz burada Türkiye’de demokrasi olmamasından dolayı çok sıkıntı çekiyoruz.

Zira eskiden Türkiye’de demokrasi, seçim özgürlüğü ve sandık güvenliği söz konusuydu ve biz bunlara alışmıştık. Ancak şimdi Türkiye’de bir demokrasi olduğunu söyleyemeyiz.

Türkiye halkının en azında yüzde 50’si demokrasinin yoksunluğundan yakınıyor."

CHP'li Öztürk Yılmaz ülkesini yerden yere vurdu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
naci KALINTAŞ 7 yıl önce

bu iti biz bu arapların elinden kurtarmadikmi ne muamma bu t.c.devletinin konsolosu değil miydi.ha birde şunu sormak gerek bu it konsolosluk yaparken de bizi mutlaka kotulemistir.onun için yıllarca aldığı MAAŞ LARIMIZI ÇABUK BIR ŞEKİLDE IADE ETSIN AKSI TAKDIRDE HAKKIM HARAM OLSUN INSEALLAH.insan ne kadar alcalabilir ülkesini.ANASINI BABASINI ŞİKAYET EDER.

Avatar
samba 7 yıl önce

Yaziklar olsun bu herif kendisine gelin bizi esir alin demisdir oyuncumu konsolosmu hainmi ne oldugu belli degill

Avatar
Yunus 7 yıl önce

Türk olmayanı vekil yaparsan olacağı bu

Avatar
Şevket 7 yıl önce

Yalan söylüyor.

Avatar
bilo 7 yıl önce

tek kelime aciz,satılmış,hain sen ülkeni ona buna şikayet et vatanı sat eeee

Avatar
Fatsali osman 7 yıl önce

ulan serefsiz.haysiyetsiz.namussuz tbmm.sinde sozde gorev yapan sozde milletvekili.yaziklar olsun.yuhlar olsun sende genel mudurun gibi edirne.den disari cikinca yaptigi gibi gerek oralara giderek gerek yayin organlariyla GUZEL ULKEMIZI kotuluyorsunuz ya size yaziklar olsun mudurun gibi pkk.yi savunan sozde vekilleriniz gibi seninde milletvekilliginden aldiginiz binlerce TL.ler haram zehir zikkim olsun ins.RABBIM siyaset sahnelerinde bu kafa yapisiyla ins. bir boka sahip olamazsiniz.Bu demokratik ulkede eger diktator ariyorsaniz eski genel baskaniniza bakin gercek diktator inonudur. halkimizin karsisina hicbir proje uretemeyen sadece zevk sefa ve icki masalariyla gundem olusturdugunuz icin halkimiz 70.yildir size guvenmedi ve guvenmiyor. sizde bukemediginiz bilegin uzerine GRES YAGI surerek oturdugunuz icin zamaninda rahmetli menderese ve rahmetli ozal.a hep diktator dediniz ve bir nebze de olsa postallarla muhtiralarla basarili oldunuz sayilir. ama su anda yaklasik 15.yildir girilen butun secimlerde butun maclarini NAKAVT.la kazanan bir lidere bir BASKAN.a boyle iftiralar ve kalleslikler atmaniz gayet normal. Sukurler olsun yazili ve gorsel medyanin sayesinde halkimiz kimin vatani ve milleti icin canla basla calistigini. kimin ise vatan hainleriyle.vatan dusmanlari ile kol kola girip aziz vatanimiza IHANET ettiklerinin cok iyi farkindalar o yuzden bu hainler kuduruyorlar rabbim hepsini beter etsin helak etsin ins.

Avatar
Kemal Aladağ 6 yıl önce

15 temmuzda geri vites takıp fetoye kucak açanlar kendileri degil mi.. bu mu demokrat olmak devrimci olmak , sayın vekil..

Avatar
Yildirim kemal 6 yıl önce

Böyle vekilin ta amina sokim kahpe çocuğu