Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

CHP'li vekilden skandal "terörist" açıklaması!
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında "bildiriciler" için ellerinde bomba yok diyen CHP'li Aytuğ Atıcı'yı eleştridi.

Mete Yarar, "Elinde bomba yok" gibi söylemlerin, terörü teşvik eden fikirleri doğurduğuna dikkat çekti.

"BABALARINI ŞEHİT EDERSENİZ.."

Bunun üzerine konuşan CHP'li vekil Aytuğ Atıcı, "Eğer siz bir çocuğun babasını şehit ederseniz o çocuğun eli yarın bomba tutar. Biz o eller ileride silah tutmasın birbirleriyle tokalaşsın diye uğraşıyoruz" cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selamialkum ben NAZIM YAŞAR 8 yıl önce

Böyle milet vekilinin Allah belasını versin işAllah diyorki elerinde bomba yok diyor ulan şerefsiz askerimiz polisimiz kendi kendinimi vuruyor açıklama Yap orusbu çocugu yakalan silahları askermi verdi o şerefsizler nezaman devletin yanında yer aldınız şerefsiz pezevekler sizler hem ermeni hem yahüdü hemde kızıl komünüsler siniz vatanı miletini satmakta şeref duyan köpekler siniz şerefli insanlara selam olsun şerefsizler haram Olsu iyigūnler dilerim durmak yok yola devam inadına akparti diyorum oyumu akpartiye veriyorum nedenmi çokgüzel çalışıyorlar oyunu üçkuruşa satanalara haram Olsu

Avatar
Adil 8 yıl önce

Bir çocuğun babası oldurulurse yarin silah tutar diyorsun 40 yıldır pkk öldürüyor dediğiniz gibi o şehitlerin çocukları şimdi silahmi tutuyor sen bir teröristin ülkemizin huzuru için ilk sizden başlamak gerekir temizlik yapmaya.dün berkin için KOPEKLER gibi havladiniz su an pkk nin öldürdüğü çocuklar insan DEYILMI serefsizler