Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber afrika

CHP tek tip elbise uygulamasına karşı çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da yaptığı konuşmada yargılanan darbecilere ve teröristlere tek tip elbiselerin giydirileceğini açıklamıştı.

TEK TİP ELBİSE...

Erdoğan'ın bu sözlerinden sonra CHP'den karşı atak geldi. CHP’nin İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, mahpuslara tek tip elbisenin şiddeti beslediğini söyleyerek, “Tek tip elbise, aslında FETÖ’cülere değil, tüm Türkiye’ye giydirilmek isteniyor. Tek tipçi akıl, herkesi tek tipleştiriyor” diye konuştu.

DENEME DİKİMLERİ BAŞLADI

Bandırma ve Bursa Açık Cezaevi İşyurtlarındaki tekstil atölyelerinde dikimi yapılması planlanan söz konusu kıyafetlerin modellerinin deneme amacıyla dikimine başlandı.

50 BİN KIYAFET

Yapılan çalışmalar sonucunda tutuklu sanıklara tek tip kıyafet giydirilmesi yönünde karar alınırsa işyurtlarındaki mahkumlarca üretilecek badem kurusu rengindeki yaklaşık 50 bin kıyafet, FETÖ sanıklarının bulunduğu cezaevlerine gönderilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.