Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

CHP Türk katilinin heykelini yaptı

Belediyecilikte yaptığı heykeller ile gündeme gelen CHP yönetimleri yeni bir heykele daha imza attı.

BEYLİKDÜZÜ'NDE MAKARİOS HEYKELİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği Beylikdüzü'nde açılan bir heykelde Kıbrıs'ta yaşayan Rum Başpiskopos 3. Makarios'un da yer alması tepki çekti.

CHP Başpiskopos Makarios'un heykelini yaptı

3. MAKARİOS KİMDİR?

1913-1977 yılları arasında Kıbrıs'ta yaşayan Makarios, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmişti.

Ancak Rum devlet adamı, Anayasa'da Türk toplumuna ilişkin hakların devlet düzenini dengesizliğe sürüklediğini ve bu nedenle Anayasa'nın değişeceğini açıklayınca Türkler buna tepki gösterdi.

Rumlar da bunun üzerine Türklere saldırdı ve tarihe "Kanlı Noel Olayları" (1963) olarak geçen saldırılar yaşandı. Tüm bu yaşananların ardından da Türk Hükümeti, Rumların bu saldırılarını savaş olarak kabul etti ve adaya askeri müdahale düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilal 7 yıl önce

zaten heykel yapmakdan baska bi ise yaramayan chp dir

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

CHP zihniyeti en iyi yaptıkları bunların Fabrika yerine her ile genel evi açmak birde böyle putları sokak ortasına yada evlerinin bir köşesine koymaları

Avatar
Selami 7 yıl önce

https://www.facebook.com/saimaltunterim
Videoyu çekip ilk paylaşım yapan hesap.. Çok önemli paylaşımlar var. Ayrıca komplohaber.com u överek paylaşımınızı da paylaşmışlar.
Komplohaber.com da BEYLİKDÜZÜ nün MAKARYOS haberine rekor paylaşım ve rekor beğeni.. Beğeni İKİ BİN üzeri.. Paylaşım 2075..
Gündeme getirdiğimiz BEYLİKDÜZÜNDE MAKARİOS video ve haberi müthiş bir destek görerek, inanılmaz rakamlarla kitlelere ulaşıyor. İşte internet dünyasının fenomen haber sitelerinden komplohaber.com un ŞİMDİ DE TÜRK KATİLİNİN HEYKELİNİ YAPTILAR başlığı ile verdiği haber beğeni ve paylaşım rekorlarını alt üst etti. Elbette en büyük pay da bu ateşin yakıp alevlendiren sizlerin..

Avatar
Hilad 7 yıl önce

Dedeleri neydi ki torunlarindan ne bekliyorsunuz 1938 den buyana ne yapmislarda simdi türkiye icin türkulusuna ve ISLam beklentinizde olmasin hayalkirikligi gecirirsiniz sonra .herzaman ataturkcüyuzdiye öne cikarlar ama ölümunde bile parmaklari var.