Öne Çıkanlar rusya tam tasdik pelin batu ağladı fetö - izmir adliyesi- pdy- terör örgütü zekeriya atak

CHP’den akademisyenlere destek...!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devleti Güneydoğu'da katliamla suçlayan ve terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonların durmasını isteyen akademisyenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"AKADEMİSYENLERE SAYGI DUYULMALI"

CHP Lideri, sayıları 1100'ü bulan akademisyenlerin düşüncelerinin tartışılabilir ve görüşülebilir olduğunu belirterek, "siyasetçiler olarak akademisyenlere saygı duyulmalı" dedi.




CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da Meclis'te düzenlediği basın toplantısında terör örgütü PKK'ya karşı yapılan operasyonların durmasını isteyen akademisyenlerin arkasında olduğunu açıklamıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmettin 8 yıl önce

Siz siyaseti devlete millete ve vatana ihanet içerisinde olanlarla saf tutarak yaptığınız için iktidar yüzü göremiyorsunuz bu kafayla göremezsiniz de hainlerle hareket edenlere acaba ne denir merak ediyorum

Avatar
yüksel 8 yıl önce

Siyaset yaptığını zannediyor. Beyni uyuşmuş sarhoşun sen git teröristleri kucakla onlarada saygı duy daha dün beş aylık bebeği öldürenlere ne saygısı duyacam.