Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

CHP’li Tanrıkulu’nun abisi "vatandaşlıktan" atılmış

Terör örgütü PKK militanlarına yapılan operasyonları sivillere yapılıyormuş gibi göstermeye çalışan ve Kandil’in sözcüsü olarak bilinen CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun abisi Saim Vildan Tanrıkulu’nun vatandaşlıktan çıkarıldığı ortaya çıktı. Kendisine ilişkin yaptığımız araştırmayla ulaştığımız Bakanlar Kurulu Kararı’nda, Saim Vildan Tanrıkulu’nun, 6 Şubat 1993 tarih ve 21488 sayılı Resmi Gazete’nin “Vatandaşlıktan çıkartılanlar” listesinde yer aldığı saptandı. Ayrıca, asker kaçağı olduğu tespit edilen Vildan Tanrıkulu’nun halen İsveç’te yaşadığı belirtiliyor.

SEZGİN TANRIKULU İFŞA ETTİ

Türkiye’nin son dönemlerde savunma sanayisindeki gelişmelerden rahatsızlık duyan ve Kandil’in sözcülüğüne soyunan CHP’li Sezgin Tanrıkulu, haberevet. com adlı internet sitesinde yer alan ses kaydında, ağabeyinin asker kaçağı olduğunu bildiğini ve her nasıl oluyorsa, ağabeyinin sık sık Türkiye’ye kendisine geldiğini ifşa ediyor:

PARTİ MECLİSİ ÜYESİNDEN ŞOK AÇIKLAMALAR

Öte yandan; haberevet .com adlı internet sitesi, ismini mahfuz tuttuğu bir önceki dönem görev yapan CHP Parti Meclisi Üyesinin konuya ilişkin açıklamasına da yer verdi:  “Asker kaçaklığı meselesi mi, bir subay katli meselesi mi, bunu Sayın Tanrıkulu açıklasın. Başka sorular da var... Mesela, Avrupa fonlarından akla ziyan rakamlar aldı mı? Soros’la ilişkisi ne durumdadır? Zamanın ABD Başkanı Clinton kendisine hangi marifetlerinden dolayı ödül vermiştir? Her vatan evladı askerlik yaparken, kardeşinin askerlik yapmamasına nasıl bakmaktadır?.. Sayın Kılıçdaroğlu bu konularda ne düşünmektedir?” diye sordu.

KILIÇDAROĞLU GÖZ YUMUYOR!

KemalKılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı seçildiği tarih olan 2010 yılından bu yana Sezgin Tanrıkulu’nu yanından ayırmıyor. 2010 yılından 2016 yılına kadar genel başkan yardımcılığı görevi verdiği Tanrıkulu, halen milletvekilliğinin yanı sıra CHP Parti Meclis Üyesi olarak görev yapıyor. Sezgin Tanrıkulu’nun PKK’ya olan yakınlığı bilinirken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tanrıkulu’nu yanından ayırmaması, ‘Kılıçdaroğlu terör destekçisine göz yumuyor’ yorumlarını beraberinde getirdi. 

YAZARIMIZ MEHTAP YILMAZ DA DEĞİNMİŞTİ

Gazetemiz Akit yazarlarından Mehtap Yılmaz, 11 Ekim Çarşamba günü yazdığı köşe yazısında, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun abisi Saim Vildan Tanrıkulu’yla ilgili çarpıcı bir bilgiyi okurlarıyla paylaşmıştı. Yılmaz yazısında şu ifadeleri kullanmıştı: “…Bu arada Sezgin Tanrıkulu demişken size bir sır vereyim! 1980 öncesi Diyarbakır’da, eşi ve çocuklarıyla Dilan Sinemasına giden bir subay, ailesinin gözleri önünde vurularak şehit edilir. Bu terör eylemini yaptığı iddia edilen kişi, CIA Sezgin Tanrıkulu’nun abisi Vildan Tanrıkulu’dur. Önce gözaltına alınır, sonra serbest bırakılır. Bu arada İsviçre’ye kaçar! Sonra da vatandaşlıktan çıkarılır! Lakin minik Sezgin’cik, abisinin vatandaşlıktan atılmış olmasını sır gibi saklıyor. Tabii işlediği söylenen cinayeti de…

Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye sokuşturduğu bu CIA ajanının eşi de 2010’da ta Pensilvanya’ya Feto’nun elini öpmeye gitmiş!” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.