Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Dün Cihangir Firuzağa’da müzik etkinliği düzenlenen plakçıda ‘ramazanda içki içtikleri’gerekçesiyle saldırı yapılmasını, sosyal medyadan örgütlenen bir grup protesto etmek için Cihangir'de toplandı.

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU DA ORADA

Polisin izin vermediği gösteri esnasında bir kadın polislere tepki gösterdi. Polislerin gruba dağılmasını söylemesinin ardından gerginlik yaşandı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun da göstericilerin arasında yer alması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 8 yıl önce

Chp var ise başka söze hacet yok. Hayır beklenmez...

Avatar
Bahattin 8 yıl önce

Bunlar oraya partner bulmaya karılar vurdurmaya adamlarda para vermeden vurmaya gidiyolar

Avatar
Bruxel 8 yıl önce

Chp li bu sezgin denen sahsiyetten yoksun dinden imandan yoksun adamin her b...icine girmesi kendisininde b...oldugunun kanitidir

Avatar
Selahattin 8 yıl önce

Dedem bak yavrum pis adam nereye gitse pislik yapar derdi.oysaki o bir millet vekili bu yanlış dağılın dese ortalığı yatistirsa ama.oraya niçin gittigi belli

Avatar
Deniz 8 yıl önce

http://nieuws.vtm.be/buitenland/195740-radioheadfans-krijgen-pak-slaag-turkije
Bunu Belçikadaki yahudi medya: '' Ramazanda içki içen gençleri, eli silahlı radikaller böyle dövdü.''diye manşet ettiler. Algı böyle yapılıyor batı medyasında.

Avatar
Bu 8 yıl önce

Ülkeyi bölmek isteyen varsa hepsi oruspu çocuk ları tanrı kulu tambir ooooooococugu