Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Cihangir'deki cesedin sırrı çözüldü! İşte Meksika usulü cinayetin ayrıntıları
Cihangir'de bir demir direğe asılı bulunan cesedin Turan Polat'a ait olduğu belirlendi. Polat'ın cinayet, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından sabıkası olduğu ortaya çıkarken, olayın infaz olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Önceki sabah köpeğini gezmeye çıkaran bir kişi Cihangir'de kan donduran bir görüntüyle karşılaştı. Sokak ortasında demire asılı erkek cesedi gördü. Daha sonra ölü bulunan Turan Polat'ın adam öldürme, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından sabıkalı olduğu bu nedenle düşmanları tarafından öldürüldüğü öne sürülüyor.

DEMİR ÇUBUĞA ASILI HALDE BULUNDU

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Cihangir Mahallesi'nde iple boynundan asılı halde bir erkek cesedi bulundu. Beyoğlu Cihangir Mahallesi'nde dün sabah saat 07.30 sıralarında köpeğini dolaştırmaya çıkan bir kişi, Fındıklı Yokuşu'nda boynundan iple demir çubuğa asılı halde bir erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yeri çevresinde önlem aldı.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Yeni Yüzyıl'dan Yusuf Yavuz'un haberine göre cesedin, 38 yaşındaki Turan Polat'a ait olduğu bildirilirken şahsın adam öldürme, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından Emniyet'te kaydı olduğu öğrenildi. İlk başta intihar olduğu düşünülen olayın, infaz olasılığından da söz ediliyor. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

MEKSİKA'DAKİ VAHŞİ CİNAYETLER

Cihangir'de yaşanan olay, Meksika'da uyuşturucu çetelerinin hakimiyet savaşı sırasındaki vahşi cinayetlerini akıllara getirdi. O cinayetlerde onlarca kişi bir üst geçidin demirlerine iple asılarak öldülmüştü 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.