Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Çiyager yeni açıklamalar yaptı!

"Çiyager" olarak tanınan şarkıcı Mehmet Karakuş, PKK aleyhinde yaptığı bazı paylaşımlar sonrası öldüresiye dövülmüştü. O paylaşımlarda "HDP hepimizi kandırdı kandırdı" diyen Çiyager yeni açıklamalarında da şunları söyledi:

SOPALARLA SALDIRDILAR

Karakuş, şöyle devam etti:


"Arabayla gelmişler. Evimin civarında beklemişler. Böyle bir şey beklemediğim için çevreye bakma gereği duymadım. Dönüp baktım tanıdığım insanlar. Tanıdığım insanlar bunu bana nasıl yaparlar? Sopalarla saldırıyorlar. Bir şeyler söylüyorlar, ama darbelerin etkisiyle ne söylemek istediklerini pek anlayamıyorum. Yere yığılınca beni aldılar, hastaneye sevk ettiler.

"DEMOKRASİYİ KALDIRAMAYAN GÜÇLER"

Cumhurbaşkanını, başbakanı, hükümeti ya da başkalarını siz eleştirmediniz mi? BDP, HDP, DBP veya sol örgütler olarak yaptınız. Kendi düşüncemi bir sanatçı olarak paylaştım. Demokrasi çerçevesi içinde ben de eleştirimi yaptım. Maalesef demokrasiyi kaldıramayan güçler burada çirkinliğini gösterdi."

"GERÇEKLERİ SÖYLEDİĞİM İÇİN KARALANIYORUM"

Dolaylı olarak tehditler aldığını ifade eden Karakuş, "Ben zamanında onlarla beraberken çok iyiydim. Şimdi gerçekleri söylediğim için karalanıyorum. İnsanlar her şeyi çok iyi anlıyor. Eski partililer benim ne kadar haklı olduğumu söylüyorlar ve benim yanımda olduklarını ifade ediyorlar. HDP'nin siyasetini doğru görmüyordum. KESK'in yöneticisiyken bile kendi düşüncelerimi paylaşıyordum. Eski eşim, ailem işin içine girince tabi insanı daha çok ilgilendiriyor. Eksik ve yanlış gördüğüm şeyleri söylemek zorundayım" diye konuştu.



"KÜRT HALKI ARTIK PKK'YA BASKI UYGULASIN"

"Artık uyanın kandırılıyoruz. Lütfen herkes bunun farkına varsın diyorum" ifadesini kullanan Karakuş, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde Kürt sorunuyla ilgili çabaları vardı. Bu çabaları görmeyen, siyasetten anlamayanlar da vardı. Kendi istekleri ve hırslarını dikte edenler vardı. 'Benim istediklerim doğrultusunda gidilecek' diye yürüyen bir kesim vardı. Türkiye'deki askeri vesayeti siyasete baskı uyguladığı için çok eleştiriyorduk. Şimdi PKK aynısını HDP'ye yapıyor. Bu nasıl bir çelişki? Herkes silahların gömülmesi gerektiğini, siyasi diyaloğun başlaması bilincini taşıyor ve ben de o insanlardan birisiyim. Bütün savaşlar, çatışmalar, kargaşalar yine barışla bitmiyor mu? Barışın güzellikleri varken lütfen kimse savaşı tercih etmesin. Kürt halkı artık PKK'ya baskı uygulasın."

ŞİVAN PERWER'E TEŞEKKÜR

Karakuş, Kürt sanatçı Şivan Perwer'in kendisine destek veren açıklamalarından memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 8 yıl önce

Hiç gereksiz isdemiyorum sayfayı acamıyorsun gereksiz