Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Cizre tamamen temizlendi!
İlk gelen bilgilere göre Cizre'deki bodrum kata düzenlenen operasyonda PKK'lı üst düzey isimler ve dağ kadrosundan isimler dahil 60 teröristin öldürüldüğü açıklandı ancak Şırnak valiliği bu sayıyı 10 olarak verdi.

Bodrumda sıkıştırılan PKK'lılar arasında ‘Mamo ve Rozan’ kod adlı iki üst düzey isminin olduğu söyleniyordu...

PKK KARARGAHI OLARAK KULLANILIYORDU


HDP'lilerin sözde sivil yaralıların olduğunu iddia ettiği bina PKK'nın bölgedeki ana karargahı çıktı. 23 numaralı binaya 3 yıldır PKK'lıların kimseyi yaklaştırmadığı belirlenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfa devletini seven halktır 8 yıl önce

Ohh Ohhh iyi olmuş devamı gelsin

Avatar
2023yala 8 yıl önce

Yalaniniz batsin ust duzey dediniz onlar kacti gerikalan dort beyin sizi oldurdunuz bilmiyorum kimden korkuyorsunuz hic dogru soylemiyorsunuz keske dediginiz gibi olsa okadar sehit verdik onlarin kani yerde kalirsa yaziklar olsun bize insaAllah dogrudur ben hukumetime guveniyorum yalniz su sokak zuppelerimideelinde kokteyldenen sey varke bir indirseler yuregimin atesi sonecek Allah asker vepolisimizedevletimize zeval vermesin yar ve yardimcilari olsun