Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi hakkari son dakika haberleri samsun haberleri çeşme

Çocuğu kör eden saldırgan enişte çıktı!
Türkiye günlerdir İstanbul Ataşehir’de lüks Develi restoranda meydana gelen skandal olayı konuşuyor. Restoranda çocukları için ayrılan yerde oyun oynayan 3,5 yaşındaki Y.K’nın yüzüne yakıcı bir madde atılmış ve Y.K’nın bir gözü kör olmuştu.

 

Vatan Gazetesi’nin haberine göre polis restoranda yemek yiyen aile üyeleri üzerinde yoğunlaştı. Tüm şüpheler eşiyle birlikte sofrada bulunan ve bir anda ortadan kaybolan enişte C.A’ya çevrildi.

 

Polis yapılan incelemeler sonucu gerçeğe ulaştı. Enişte C.A’nın yemek sırasında kalkarak arabasına gittiği ve henüz ne olduğunu tam olarak anlaşılamayan bir yanıcı madde aldığı ortaya çıktı. Elindeki meyve kutusu içindeki asiti çocuğun yüzüne fırlatan enişte daha sonra oradan kaçtı.

 

Enişte sorgusunda suçunu itiraf etti. Polise verdiği ifade kan dondurdu. Enişte ailede aşırı ilgi olduğu gerekçesiyle Y.K’yı  kıskandığını ve bu yüzden yüzüne asit dökerek onu rezil etmek istediğini söyledi.

 

Ancak Enişte’nin çelişkili ifadeleri kafaları karıştırdı. C.A’nın resmi ifadesi alındıktan sonra olayın daha net aydınlanması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Develi RestorantEnişteAsit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.