Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Çocuklar Duymasın'da FETÖ skandalı!

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı televizyon dizisi, farklı kanallarda 7 sezon yayınlandı. Yeni bölümleriyle yeniden ekrana gelen dizi, çok fazla izlendi.

Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde skandal bir olay yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta ‘Barış Köprüleri’ adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.

Dizinin yapımcısı Birol Güven tarafından veya Kanal D yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte sosyal medyadan gelen tepkiler:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk 7 yıl önce

Birol güvende fetö terörsti oluyor ozaman be zaten başrol daki kadından dolayı yıllardır seyretmiyorum ya bı hainler hiçmi bitmez ya

Avatar
Ela 7 yıl önce

Aydın doğan zaten hain onun kanalından ne bekliyorsunuz ki

Avatar
Kamil KILINÇ 7 yıl önce

Kanal D kimin Aydın DOĞAN 'ın
ORTAK CUMHURBAŞKANI ADAYI İHSANOĞLU 'nu Aydın DOĞAN değil mi?
FETÖ MEDYA MUHALEFET..... hepsi onu DESTEKLEMEDİ Mİ