Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C A spor

Concept Davetiye

Türkiyenin önde gelen markalarından olan Concept Davetiye yeni yılda da özel modelleri ve farklı tasarımları ile çok dikkat çekiyor.  Davetiyelerin önemi aslında düğünün yeri ve zamanını bildirmek noktasındadır. Ancak bundan daha da önemlisi düğün davetiyenizi seçerken tasarımsal açıdan da birçok hususa dikkat etmeniz gereklidir. Çünkü güzel ve hoş bir tasarıma sahip olan davetiye aynı zamanda misafirlerinizin de dikkatini çekecektir.
Bu nedenle de güzel bir davetiyeye sahip olmak istiyorsanız izlemeniz gereken bir takım yollarında olabileceğini asla unutmamalısınız. Örneğin davetiye hazırlıklarına düğününüzden yaklaşık olarak 3 ay öncesinden başlamalısınız. Çünkü iki ay kalınca artık bu işi tamamlamış olmanız gerekiyor. Bu bir telaştır biliyoruz ve bunun içinde bu dönemde koşturmanız biraz fazla olacak örneğin davetiyenizle birlikte mekan ve tarihte ayarlamanız gerekiyor. İşte düğün davetiyenizi erken seçiyor olmanız burada önemini bir adım daha ön plana çıkarıyor. Çünkü mekân belki bir kır düğünü şeklinde belki de yemekli bir organizasyon olacak. Eğer ki siz kır düğünü için konsepte yakışmayacak olan bir düğün davetiyesi seçerseniz bu doğrudan abes bir durumu meydana getirecektir.
Bizler Ece Davetiye olarak müşterilerimize bu konuda her türlü desteği verebilmek adına çeşitlerimizi geniş bir yelpazede tutmayı tercih ettik özellikle Concept Davetiye konusunda Türkiye’nin en iyi firmalarından biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bizim için önemli olan aldığınız davetiyenin kalitesinin yanı sıra fiyat konusunda da uygunluğudur. Çünkü çiftlerin bu dönemde harcamalarının da fazla olduğunun bilincindeyiz.



Sizin hedefinizde şöyle görkemli bir düğün yapmak varsa o zaman pahalı bir modelde seçebilirsiniz genelde protokol ağırlıklı düğün yapacak olan çiftlerimizin tercihi de bu yöndedir. Burada boyutlandırma ve de kutulu şekilde tasarlanmış olan davetiyelerimiz büyük ilgi göstermektedir. Bu davetiyeler sadelikten yana ancak duruş bakımından da ağır tasarımlara sahiptirler.
Concept davetiye modellerimiz de ise sitemize girdiğiniz de yüzlerce çeşidi aynı anda görebiliyorsunuz bu da sizin düğün telaşınız sırasında kapı kapı matbaa dolaşarak fiyat ve model aramanızın önüne geçmiş oluyor.
Son olarak düğün davetiyesi seçiminde önemli konu bu davetiyeleri nasıl davetlilerinize göndereceğinizle alakalıdır. Elden takdim ederken büyük boyutlar her zaman daha şık ve zarif duracaktır. Posta ile ulaştırmada daha küçük ve zarflı modellerden yana bir tercih olabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.