Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP California diyarbakır

Cübbeli Ahmet Hoca bu kez de karma eğitime çaktı!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Vahdet Gazetesi’ndeki köşe yazısında karma eğitimi hedef aldı. Ünlü, 7 yaşındaki kızların bile erkek hocalarda okutulmaması gerektiğini söyledi.

 

Cübbeli, kız çocuklarının 7 yaşından sonra erkek hocalar tarafından okutulmaması gerektiğini “104 kitapta yeri yok” ifadeleriyle açıkladı. Ünlü, kız çocuklarının erkeklerle muhabbete alışmaması gerektiğini söyledi.

 

Türkiye’de İslamiyetin ve müslümanlığın ilerlediği iddialarını yalanlayan Cübbeli Ahmet Hoca,
“Nedir bu rezillik! Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı. O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak. Allah’ın dini bu mudur?” diye sordu. Ateistlerin ve komünistlerin İslam ilerliyor diye hiç korkmamaları gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.