Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Cübbeli'nin duası kabul mü oldu?

Şimdi herkes bu soruyu soruyor? Cübbeli Ahmet Hoca’nın duası kabul mu oldu?

Peki Cübbeli Ahmet Hoca ne demişti? Ahmet Mahmut Ünlü Vahdet Gazetesi’ndeki köşesinde HDP’li isimleri yerden yere vurmuş, bakan olmalarına çok sert eleştiriler getirmişti.

Cübbeli’nin hedefinde Avrupa Birliği Bakanı Ali Haydar Konca ve Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan vardı. Cübbeli köşesinde yazdığı duada bu iki bakanın koltuklarından alınmasını istiyor.

Cübbeli Erdoğan’ın cesur bir adam olduğunu söylerken, “Ya Rabbi Cumhurbaşkanımıza bunların bakanlıklarını iptal etmeyi nasip eyle” diyor.

Cübbeli’nin dün ettiği dua bugün kabul oldu. Her ne kadar Saray’dan bir hamle gelmese de bakanlar kendi istekleriyle istifalarını sundu. Davutoğlu da o bakanları kırmayıp istifalarını onayladı. Şimdi koltukları boşalan bakanların yerine kimlerin getirileceği düşünülüyor.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.