Öne Çıkanlar chp komplohaber mhp bahçeli Almanya

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Köprü töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüsü'nden günde geçen 250 bin aracın yükünü hafifletecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimiyle ilgili düzenlenen törende şunları söyledi:



ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR, BAŞARAMADILAR

Kimileri istemedi. Kalkıp buraya kadar gelip eylem yaptılar, istemeyiz diye. Biz ise 'hayır' dedik.. Bu köprüyü yapacağız, Asya ile Avrupa'yı birleştireceğiz dedik ve yaptık.

DÜNYANIN EN GENİŞ ASMA KÖPRÜSÜ

Dünyanın en geniş asma köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'dür. Bir benzeri daha yoktur. Asma köprü olarak bu uzunlukta bir başka köprü de yok. İnşallah ağustos ayında da artık bütün viyadükleriyle, her şeyiyle tamamlanıp hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz.

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ DE YAKINDA BİTECEK

Bütün zorluklara rağmen, bu zorları kolay kılıcı adımlar atılıyor bir de Körfez geçişiyle ilgili İzmir ile İstanbul arasını 3,5 saate indiren proje de dev projedir. O köprü de hızla devam ediyor. Onun da bu ay sonu birleştiğini bakanımız söylüyor.

ÖNCE İNSAN DEDİK, TEKER TEKER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Yola çıktığımızda "önce insan" demiştik. Hamdolsun bunları teker teker gerçekleştiriyoruz. Son tabliyenin kaynağını atıyoruz, süratle ağustos ayının hazırlıkları içine girmiş olacağız. Bugüne kadar emeği geçen, Başbakanımız olsun, bakanlarımız olsun, mimarlarımızdan mühendisinden işçisine kadar, yüklenici firmaların gayretine çok çok teşekkür ediyorum. Atacağımız bu adımla çekeceğimiz besmeleyle de bu kaynak hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilmi Aluc 8 yıl önce

Proje ve isciliginde emeği geçen ülkemin tüm
İnsanlarını tebrik eder
3 ncü hava limanında aynı
MANZARAYI izlemek dileklerimle.