Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Reza Zarrab davasına değinerek"17-25 Aralık tezgahı tutmayınca aynı tezgahı bir de ABD'de kurdular" dedi.

"FETÖ AĞZI İLE İTHAM ETMEYİ SÜRDÜRÜYORLAR"

Erdoğan, "17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Dik duruşumuz sayesinde bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hala FETÖ'nün ağzı ile itham etmeyi sürdürüyorsa sebebi onlara verilen rolü oynamaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"AK Parti, TBMM Grup Toplantısı'nın partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Dün yapılan seçimde önümüzdeki dönem için yeniden TBMM Başkanlığı'na getirilen İsmail Kahraman beyefendiyi tebrik ediyorum. Kasım 2019 seçimlerine kadar TBMM'nin önünde çok yoğun ve çok önemli bir gündem vardır. Bu 2 yıllık dönemi en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Meclisimizin verimli bir yasama dönemi geçireceğine inanıyorum.

Bir kez daha teşkilatlarımızda bugüne kadar görev almış tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyor, hizmetleri için teşekkür ediyorum.

İL KONGRELERİMİZ BİRBİRLERİ İLE YARIŞ HALİNDEYDİ

Gerçekten gerek Rize, gerek Bayburt, gerek Gümüşhane, bütün buralardaki il kongrelerimiz adeta birbirleri ile yarış halinde muhteşemdi. Heyecan yerindeydi ve gurur vericiydi. Rabbim bunları inşallah sahada da ev ev, kapı kapı, bu çalışmanın devamını bize nasip etsin diyorum. Performansı arazide de ortaya koyacağız.

AK Parti milletin partisi olarak doğmuş bugüne de aynı anlayış ile gelmiştir. Gerektiğinde 15 Temmuz'da olduğu gibi ölümün üzerine giderek, gerektiğinde gece gündüz çalışarak, tehditleri, tuzakları, kumpasları bozarak bu yolda yürümeye mecburuz. Kimse bizi, milletvekili olmak, belediye başkanı olmak, teşkilatlarda görev almak için zorlamadı. Biz hizmet için bu görevlere kendimiz talip olduk. Milletimizin desteği ile elde ettiğimiz başarılar sayesinde ülkemizi bugünkü seviyeye getirdik. Yine milletimizin desteğine talibiz. Birileri içimizden veya dışımızdan ellerini ovuşturarak AK Parti iktidarı nasıl olur da zayıf düşer, ekonomide, dış politikada nasıl olur da zaafa düşer, bu beklentinin içinde olabilir. Biz hedeflerimize üst seviyede ulaşmış olacağız. Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil, yeni bir yol açma, yeni bir vites yükseltmedir.

"AYNI TEZGAHI GÖTÜRDÜLER AMERİKA'DA KURDULAR"

17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hala FETÖ'nün ağzı ile itham etmeyi sürdürüyorsa sebebi onlara verilen rolü oynamaktır.

Aynı çevreler hepimizin gözü önünde yaşanan 15 Temmuz ihanetine hala tiyatro, kontrollü darbe diyebiliyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir. Bunların NATO'da yaşanan şahsım ve Atatürk'le ilgili skandal üzerine ilk defa milli bir tavır gösterebilecekleri ümidine kapılmıştık maalesef 3 gün geçmeden gerçek tiynetleri ortaya çıktı ve bunu da tezgah diye yaftalamaya başladılar.

"AĞACA BALTA VURMUŞLAR SAPI BENDENDİR DEMİŞ"

Meşhur sözdür 'Ağaca balta vurmuşlar sapı bendendir' demiş. Devletimize ve milletimize yönelik saldırıların çoğunun gerisinde ya teşvik edici ya da kullanılan olarak ülkemizde bağlantılı kişileri görmekten üzüntü duyuyoruz. Şimdilik kızıl elmamız ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak dünyanın 10 ekonomisi haline gelmektir.

Şimdilik kızıl elmamız ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmektir. Bizim önümüzü kapatmak isteyenlere en güzel cevabı yeni yöntemler yeni imkanlar keşfederek vereceğiz. Biz bir kere 'durmak yok, yola devam' dedik. İnşallah sözümüzden dönmeyeceğiz.

SOÇİ'DE TOPLANTI

Soçi'de Rusya ve İran ile üçlü zirve gerçekleştireceğiz. Rusya ile kurduğumuz yakın ilişkiden elde ettiğimiz gelişmeler oldukça önemli. Merkezi Irak yönetimi ile de uzun zaman olmadığı kadar müspet duruma gelmiş durumdayız. Kuzey Irak hayati yanlışa sapmamış olsaydı, onlarla da güzel ilişkimizi sürdürüyor olacaktık. Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkeler aslında bizim en rahat işbirliği yapacağımız yerler olmasına karşın bir süredir ırkçılığın, yabancı düşmanlığının pençesine düşmüş durumdalardır.

DERT BAŞKA

Amerika'nın bölgemizde izlediği politikanın yanlışlığı konusundaki endişemizi her defasında paylaşıyoruz. DEAŞ'ı temizlediğinizi söylüyordunuz, hala silah yüklü TIR'lar niçin Suriye'ye geliyor. Hala bu niye devam ediyor. Siz bu silahlanmayı hangi ülkeye karşı yapıyorsunuz, niçin yapıyorsunuz? Dert başka. Neyin ne olduğunuz biliyoruz, ona göre de adımlarımızı atacağız. Kimse bu senaryolar karşısında Türkiye'nin eli kolu bağlı oturmasını bekleyemez. DEAŞ'ın aslında ne kadar kof bir yapı olduğunu dünyaya gösteren Türkiye olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.