Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların derdi Kandil'e para yetiştirmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"Terörün karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Asla teröre taviz veremeyiz. Operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor, devam edecek. Yılmak yok.
Devletin görevi can güvenliğini, mal güvenliğini sağlamaktır. Bunların hepsi devletin görevidir. Bu görevi yerine getirmek için bütün gücümüzle seferber olduk ve buna devam edeceğiz.
Bugün vatan topraklarımızın birliğine, bütünlüğüne yönelik çok ciddi tehditlerle karşı karşıyayız.
Kim der ki bu coğrafyada asimilasyon işareti vardır, vallahi iftira ediyordur.
Sorunlar, sıkıntılar yaşanmamış mıdır? Elbette yaşanmıştır. Ama bunların hiçbiri bir kökene, bir meşrebe yönelik olmamıştır. Dönem değişmiş, sıkıntıların sebepleri ve muhatapları da değişmiştir. Dünyanın hiçbir yerinde dikensiz gül bahçesi misali bir devlet yönetimine rastlayamazsınız.

"TERÖR BUMERANG GİBİ DÖNER ONLARI VURUR"

Bugün Almanya'da olanları duydunuz. Fransa'nın ne halde olduğunu görüyorsunuz. ABD'de olanları gördünüz. Dünya farklı bir geleceğe doğru, bir arayışın içerisinde yürüyor. Terörü savunmak mümkün mü? Ama şunu özellikle söyledik; Türkiye'ye sessiz kalanlar şunu bilmelidir, bir gün bu terör bumerang gibi döner onları da vurur dedik.
Sen eğer teröristlere yataklık yaparsan, onların cezalarını anında vermezsen, onlara mali destek verirsen, kapılarını açar, onların paçavralarını AB binasının duvarlarına asmaya kalkarsan bilesin ki bunlar iyi günlerindir, daha beter günler gelecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.