Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili skandal sözlerinin 'arkasında' olduğunu söylemişti.

Kılıçdaroğlu'nun skandal sözleri tepki üstüne tepki alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle ilgili şunları söyledi:

"BU SİYASİ SAPIKLARI NE YAPACAĞIZ"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan hanımefendiye, tekrar etmeye terbiyemin el vermeyeceği ifadelerle saldırıyor. TV haberlerinde bu sözler bip'lenerek veriliyor. Bakan hanımefendi hakkında çok çirkin ifadeler kullanıyor. Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık, şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız.

"KASETLE GELEN KENDİSİ DEĞİL Mİ"

Biz bunları hiç yerine koydukça çirkefliğin dozunu artırıyorlar. Bu kişi başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır. Bir kasetle gelmedi mi partinin başına, kaset olayı olmasa partinin başına gelemeyecekti. Bunda yalanın her türlüsü var. Benim milletim adam gibi adam olana prim verir..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferki munishi 8 yıl önce

VAllah bunun bi terbiyesi ollsa bu firaun coktan isfifa ederdi ama bunda bi adamllik yok bu bir cinka horozu istegi var ama gucu yok bi yedi ayllik insandan ne cikar