Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı azeri vekil cıa ajanı mistura

İmkander Başkanı Murat Özer'le beraber Lozan konusunu tartışan Mahruki, devran döndüğünde Tayyip Erdoğan'ın vatana ihanetten yargılanacağını söyledi.

O HAYALLERİ GÖRMEYİN...

Mahruki'nin, "devran dönecek, hükümet vatana ihanetten yargılanacak" sözlerine karşı çıkan İmkander Başkanı Murat Özer, "O hayalleri görmeyin. O hayalleri görmeye kalkanları 15 Temmuz'da gömdük biz. Cumhurbaşkanını tehdit etmeye kalkmayın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayram balkaş 8 yıl önce

bu nasuh mahruki denen yaratık amerikan uşağıdır bakmayın onun solcu olduğuna türkiye deki tüm solcular amerikan köpeği olmuş...

Avatar
Arman Badur 8 yıl önce

Nasuh eski işçi partili şimdiki vatan partilidir, aydinliktan ve sözcüfen başka gazete okumaz, gerçek bir anarşirt kafalıdır. Yıllarca şişirilen bir kişidir olarak emin olun dediklerinin tamamını imkanı olsa kendi elleri ile yapmaktan çekinmez.

Avatar
bayram 8 yıl önce

Nasuh mahruki kim ki.ve bu ne sıfatla Cumhurbaşkanimiz a dil uzatabiliyo.bu şahıs hakkında da gereken yapılmalı.bu şahıs ben fetöcüyüm diyor adeta.