Öne Çıkanlar rusya haber abd terör örgütü ışid

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Suriye ve 'Esed' eleştirilerine yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin sonrasında gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Suriye ve Esad konusunda yaptığı açıklamanın yoğun eleştiri alması üzerine açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bunların kasıtlı arayışlar olduğunu belirtti.

Suriye politikası ile Türkiye'nin yaklaşımı konusundaki görüşlerinin Başbakanlığı döneminden beri aynı olduğunu belirten Erdoğan, hangi ülkelerin işin kotarılmasına girecekse bu çalışma sürecini ifade ettiğini açıkladı.

Geçiş süreci olarak bahsettiği hususun bu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esed'in zerre kadar Suriye'ye ve Suriye halkına sevgisi varsa bu işi bırakıp gitmesi gerektiğini ifade etti.

Suriye ile herhangi bir derdimizin olmadığını belirten Erdoğan, 911 kilometrelik bir sınırımızın olduğunu ve terör örgütlerinin tehlikesi altında bulunmamızın sabırları zorladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sabrın da bir sınırı var" diyerek gelinen noktayı işaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.